NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Prohibit el bany a set platges tarragonines

Ara mateix, la bandera vermella oneja a diverses platges de la ciutat de Tarragona a causa de la mala mar
La bandera vermella oneja ara mateix a set platges tarragonines | Cedida

 

La bandera vermella oneja ara mateix a diverses platges de la ciutat de Tarragona.

 

Segons informa la Direcció General de Protecció Civil, el bany està totalment prohibit a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la platja de la Savinosa, els Capellans, la platja Llarga, la Móra i la platja de Tamarit, a causa de la mala mar.

 

Vint platges amb bandera vermella a la Costa Daurada

En aquests moments, de les 79 platges vigilades de la Costa Daurada, 20 tenen hissada la bandera vermella; 48 la bandera groga i només 11, la bandera verda.

 

 

La mala mar afecta quatre platges de la ciutat

Fa ben bé una setmana, la mala mar ja va obligar a prohibir el bany en un total de quatre platges de la ciutat de Tarragona. En aquella ocasió, els serveis de vigilància van hissar la bandera vermella a les platges de l'Arrabassada, la Savinosa, la platja dels Capellans i la de Tamarit.

 

Platja del Miracle | Isma Llanes

 

El trencament d'una canonada fa tancar la platja del Miracle

El passat 14 d'agost, la platja del Miracle de Tarragona, situada ben bé a tocar del centre de la ciutat, va quedar tancada al bany a causa del trencament d'una canonada. En aquella ocasió, la bandera vermella es va hissar a causa de la mala qualitat de l'aigua.

 

Segons fonts de l'Ajuntament, les fortes tempestes d'aquelles dates van provocar el trencament d'un tub i el consegüent vessament de diversos elements del clavegueram, tant a l'aigua com a la sorra de la platja.

 

Neteja per mar i terra

Els responsables municipals de neteja, en aquell moment, van treballar per solucionar el problema i diversos operaris de l'empresa FCC van sanejar la sorra. Una embarcació del Port de Tarragona, per la seva part, va depurar la zona de bany afectada.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris