NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Un jove ferit greu amb un tall al coll en una baralla a Tarragona

Els fets han passat a primera hora del matí de la Diada de Santa Tecla i algunes informacions apunten que la ferida hauria estat causada per una arma blanca

Aquest diumenge 23 de setembre és dia gran per Tarragona. La Diada de la Festa Major de Santa Tecla porta un diumenge ple d'actes i alegria entre la ciutadania, però la jornada no ha començat amb bon peu a la ciutat. A banda de les nombroses imatges de brutícia que es poden veure a les xarxes socials, amb les corresponents queixes dels veïns i veïnes afectats, la vigília ha estat a punt d'acabar amb una greu tragèdia després d'una baralla a primera hora del matí del dia de Santa Tecla.

 

Crits i tensió han alertat veïns de la zona de la plaça dels Sedassos, i és que s'estava produint una baralla —de moment es desconeix quantes persones hi havia implicades— a la zona. El que sí que ha estat confirmat per TarragonaDigital és que una persona ha resultat ferida arran d'aquesta forta baralla prop de les vuit del matí en aquesta coneguda plaça de la ciutat de Tarragona.

 

Un ferit greu amb un tall al coll

A les 07.55 hores el Sistema d'Emergències Mèdiques ha rebut l'avís per part dels Mossos d'Esquadra perquè es desplacessin a la zona, ja que hi havia una persona ferida a causa d'aquesta baralla. Primeres informacions indicaven que hi havia una arma blanca pel mig i que el ferit hauria rebut amb aquest artefacte, tot i que els Mossos d'Esquadra han assegurat a TarragonaDigital que en cap cas es tractaria d'una arma blanca, sinó que l'objecte utilitzat per ferir un jove ha estat una ampolla partida.

 

Així doncs, arran d'aquesta baralla a la plaça dels Sedassos de Tarragona un jove de 18 anys ha resultat ferit greu, amb un tall al coll. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha enviat una unitat al lloc dels fets per auxiliar el ferit, què ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu. La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat fins al lloc dels fets aquest mateix matí per esclarir les causes de la baralla, els implicats i saber què ha passat. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris