Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El barrilet de Santa Tecla, dedicat a la Víbria de Tarragona

També s’han presentat les ampolles de Santa Tecla 2018
Presentació del barrilet i les ampolles de Santa Tecla 2018 | TarragonaDigital.com

 

Aquest matí, 4 de setembre,  l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat el nou barrilet de les festes de Santa Tecla d’aquest any. Aquesta vegada el barrilet està dedicat a la Víbria de Tarragona, amb motiu del seu 25è aniversari. També s’han presentat les ampolles de Santa Tecla 2018 que inclouen la imatge oficial de les festes, i també hi apareix el logotip del 35è aniversari del Ball de Diables de Tarragona.

 

Presentació del barrilet de Santa Tecla

La imatge ha estat realitzada per l’il·lustrador tarragoní Hugo Prades, cofundador de la setmana del còmic de Tarragona. Les ampolles de Santa Tecla 2018 tenen el format antic de 70cl i s’han fet un total de 1.400 ampolles de Chartreuse groc.  I se n’han fet 300 de Chartreuse verd.

 

Respecta’m, campanya contra la violència masclista

Aquestes darreres setmanes l’Ajuntament no ha parat de presentar diverses mesures i activitats que donaran lloc a la festa més esperada dels tarragonins. Ahira es va presentar la campanya ‘Respecta’m’ destinada a la prevenció de conductes sexistes a Tarragona. Durant les festes s’instal·larà una carpa itinerant que serà un espai d’informació i sensibilització i per donar acompanyament a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió masclista i/o LGTBIfòbica durant els dies de festa.

 

És el tercer any consecutiu que s’activa aquesta campanya per la Festa Major de Tarragona. La consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, va destacar la bona feina feta durant aquests temps de funcionament de campanya i va recordar que Tarragona ha estat dels primers municipis amb comptar amb una iniciativa com aquesta.

 

Santa Tecla, tot a punt

Ja queda molt poc per donar el tret de sortida a la Festa Major de Tarragona. Els actes començaran ja el dia 14 de setembre, tot i que els plats forts de la festa arriben el cap de setmana del 22 i 23 de setembre.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris