NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Benetton reforma el seu punt de venda a Parc Central

A partir d'aquest cap de setmana es podrà visitar la nova botiga que ofereix una experiència innovadora de compra als seus clients
La nova botiga es podrà visitar a partir d'aquest cap de setmana. | Cedida

 

Parc Central continua amb els canvis en els seus establiments de moda, i aquest cop ha estat el torn de la marca italiana Benetton que estrena model de botiga. Situada a la planta 0, Benetton compta a partir d'aquest cap de setmana amb una superfície de venda total de 137 metres quadrats, i ha adaptat amb la reforma el nou model d'establiment 'On Canvas'. Aquest model està inspirat en els seus orígens italians, i és un homenatge al gènere de punt que està molt unit a la història d'aquesta marca de roba italiana.

 

La roba de Benetton a Parc Central, la protagonista

Així doncs, amb el model 'On Canvas' els productes són els autèntics protagonistes de l'establiment de roba i a més converteixen l'estada del client en una experiència de compra innovadora, tot amb una atenció al client personalitzada i propera.  El seu nou disseny per mòduls permet que es puguin destacar els productes de formes ben diferents, ja que es pot canviar la distribució en qualsevol moment.

 

Gairebé ple total als locals de Parc Central

La marca de roba italiana Benetton ja fa més de vint anys que es va instal·lar a Parc Central, de fet hi és des de la seva obertura l'any 1997. És per aquest motiu que ha decidit també fer un canvi tot just ara i renovar el seu punt de venda, sumant-se a les reformes que el centre comercial de Tarragona està duent a terme darrerament. Amb aquesta nova proposta, Benetton reforça el compromís que té amb el seu establiment a Parc Central.

 

El producte serà el protagonista en aquesta nova botiga de Benetton. | Cedida

 

Les dades del centre comercial de Tarragona continuen augmentant i sent positives, i és que actualment hi ha la majoria de la superfície bruta llogable ocupada, el que es trasllada en 35.000 metres quadrats ocupats. Aquest nou impuls de Parc Central va començar després que CBRE Real Estate agafés les regnes del centre comercial, amb una reforma integral que l'ha fet molt més atractiu i l'ha omplert d'activitats i també d'establiments, ja que l'ocupació és gairebé del 100%.

 

Miguel Ángel González, gerent de Parc Central, assegura que «la completa reforma realitzada per Parc Central ha suposat una optimització de les infraestructures i serveis, així com del model de gestió, per promocionar una millor experiència de compra i visita als usuaris del centre comercial».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris