Berni Álvarez, possible fitxatge estrella per la llista electoral de Josep Fèlix Ballesteros

L'actual entrenador del CBT Tarragona ha desenvolupat tasques de responsabilitat en el projecte estrella de Ballesteros, els Jocs Mediterranis
L'entrenador del CBT, Berni Álvarez, podria donar el pas a la política i ser candidat de la llista del PSC de Tarragona. | Joan Alfons López

 

De les pistes de bàsquet del Serrallo a la plaça de la Font. Aquest és el viatge que podria fer en breu l'entrenador del Club Bàsquet Tarragona (CBT), el conegut esportista tarragoní, Berni Álvarez. Així ho ha avançat, aquest matí de dimecres, 13 de març, el digital NacióTarragona.

 

 

Si finalment es confirma, divendres els socialistes aprovaran en assemblea la proposta de llista, l'alcaldable socialista repetiria l'aposta de l'atleta Natàlia Rodríguez a qui Ballesteros va fitxar per la seva llista a les municipals de l'any 2011. Si amb Rodríguez cercaven els socialistes una figura reconeguda als barris de Ponent, amb Álvarez afegeixen a la llista un nom pròxim a l'entorn socialista.

 

Cal recordar que el màxim responsable del primer equip de bàsquet del CBT ha estat treballant els darrers anys, en llocs de responsabilitat, en el projecte estrella socialista del mandat 2015-2019: els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Tot apunta que, si es consuma la incorporació de Berni Álvarez, no seria com a número dos de la llista. 

 

210.000 euros de subvenció anual

El mandat que s'acaba a la plaça de la Font ha estat marcat, en l'àmbit del bàsquet tarragoní, per la polèmica al voltant de la situació econòmica del CBT. El club del Serrallo, que juga a la Lliga EBA, va llançar, tant per la temporada 2016/2017 com per la següent, la 17/18, diverses crides d'auxili, queixant-se de la manca de recursos econòmics.

 

El CBT va manifestar públicament que vivien «una situació desesperada» i carregaven contra el consistori assegurant que «la culpa de la situació que vivim és només nostra perquè no hem sabut esforçar-nos prou cada cop que, de manera unilateral, l'aportació de l'Ajuntament s'ha reduït. Al llarg dels darrers sis anys el CBT ha percebut menys del 50% de l'import que assenyala el conveni».

 

Els pressupostos d'enguany del govern municipal tarragoní contemplen una subvenció nominativa al CBT de 210.000 euros. 

 

També et pot interessar:

"DETINGUT: Roba a l'AP-7 una bossa amb una estafa i l'enxampen per excés de velocitat" "MOLT FORT: Pega la dona a TGN i el troben al seu cotxe sense carnet ni ITV"