NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Dona positiu en alcoholèmia després de bolcar el cotxe a Tarragona

Els fets han passat aquesta matinada a l'avinguda dels Països Catalans del barri de Sant Pere i Sant Pau
Una dona de 51 anys ha donat positiu en alcoholèmia després de bolcar el cotxe a Sant Pere i Sant Pau | Cedida

 

Aquesta matinada de dijous, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert diligències a una dona per positiu en el control d'alcoholèmia després de tenir un accident de trànsit. Els fets han passat dins el barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau i l'accidentada ha bolcat el cotxe. Posteriorment ha donat positiu en el control d'alcoholèmia gairebé triplicant la taxa.

 

Dona positiu en alcoholèmia després de bolcar el cotxe

Els fets han passat a les dues de la matinada d'aquest dijous. En aquest sentit, una dona de 51 anys ha bolcat el seu cotxe i posteriorment ha donat positiu en alcoholèmia. Així doncs, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha estat alertada d'un accident a l'avinguda dels Països Catalans del barri de Sant Pere i Sant Pau, ja que, al mig de la calçada, hi havia el turisme de la dona bolcat.

 

La dona, afortunadament, ha pogut sortir del vehicle i, quan ha arribat el cos policial, es trobava fora del vehicle, asseguda al voral. A més, tres vehicles que hi havia estacionats prop del lloc de l'accident presentaven danys lleus a causa de l'incident.

 

La conductora ha assegurat als agents que no tenia cap dolor, després de bolcar el cotxe. Així doncs, tot seguit li han realitzat el control d'alcoholèmia amb un resultat positiu penal de 0,68 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat en el primer test que li han fet. Tanmateix, en el segon que li han fet, ha donat un resultat positiu de 0,57 mg/l, duplicant la taxa permesa per conduir de 0,25 mg/l. 

 

Es tracta d'un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se supera els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, però en aquest cas, en haver-hi un accident, la taxa es rebaixa fins als 0,40 mg/l. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris