Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un bomber salva una menor que volia saltar des d'una cornisa a Tarragona

L'home, colgat des d'una corda, es balanceja i aconsegueix posar-se davant de la noia

 

Aquest dilluns, 10 de setembre, els Bombers de la Generalitat han salvat una menor, la qual pretenia saltar des d'una cornisa al centre de menors de Tarragona, concretament a la Llar Garbí al camí de la Cuixa, com ha pogut confirmar TarragonaDigital. Perquè el succés no anés a més, un dels bombers s'ha penjat amb una corda, mentre els altres parlaven amb la noia i, així, poder agafar-la abans que passes algun incident més gran. Finalment, després d'uns moments de tensió, hi ha hagut un final feliç.

 

Un bomber es juga la vida per salvar la menor

Un sergent dels Bombers de Barcelona ha difós un vídeo per Instagram, on es veu com la menor està en una cornisa des d'una alçada considerable. Tanmateix, en un costat de la paret, es veu a un bomber penjat des de la taulada amb una corda, sense que la noia el pugui veure, i per l'altra banda, també n'apareix un altre.

 

A poc a poc, es va aproximant mentre es balanceja fins on està situada la noia i, quan conten fins a tres, en una arriscada maniobra, salta des de la corda per agafar la menor i fer una pantalla perquè no passi res. Així doncs, quan ja s'ha assegurat que la noia no pugui saltar, dos bombers més ajuden a finalitzar l'acció.

 

La seqüència de la maniobra, difosa per un bomber

Aquesta seqüència realitzada a la ciutat de Tarragona, ha estat penjada a les xarxes socials, concretament a Instagram, per un membre dels Bombers de Barcelona. Tanmateix, el servei de premsa dels Bombers de la Generalitat, no han informat sobre aquest fet, ja que «no informen sobre aquest tipus de successos».

 

Avui, 10 de setembre, dia en què s'ha realitzat aquesta exitosa maniobra de la mà dels Bombers, és el Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi. Aquesta és una de les causes de mort més comuna entre els joves.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris