Els Bombers actuen en dos incendis a Campclar i Torreforta

En cap dels dos successos hi ha hagut cap persona ferida
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat. | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat han actuat el migdia d'aquest dimarts, 4 de desembre, en dos petits incendis als barris de Campclar i Torreforta, a Tarragona. Segons han informat els Bombers, el primer incendi s'ha detectat a la cuina d'un pis a Campclar. L'avís de l'incendi s'ha rebut a dos quarts de tres de la tarda, quan els han alertat que hi havia foc a la cuina d'un pis de l'edifici al número 1 del carrer de Riu Algar. Es tracta d'un edifici de tres plantes, i el pis afectat estava ubicat al segon pis. Les flames només han afectat la cuina, i el foc no s'ha estès a la resta de l'habitatge. 

 

Afortunadament, cap persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris, ni per inhalació de fum ni per cremades. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues de les quals eren de comandament. Al cap de poc més de deu minuts, els Bombers ja donaven per controlat l'incendi, i deu minuts més després, ja estava totalment extingit. 

 

Un veí es deixa la paella al foc, a Torreforta

Un parell d'hores més tard, pocs minuts després d'un quart de cinc de la tarda, els Bombers han rebut un avís d'un altre incendi als barris de Ponent de Tarragona. En concret, al carrer de Balaguer número 8, en un immoble al barri de Torreforta. Els Bombers han estat alertats que un veí s'havia deixat una paella als fogons i en sortia foc i fum, però que a dins del pis no hi havia ningú. 

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. Quan els bombers han arribat al carrer de Balaguer, l'incendi ja estava apagat, així que han revisat la zona i l'han ventilat, ja que l'incendi havia provocat una fumera. En aquest segon petit incendi, tampoc s'han hagut de lamentar danys personals, i el foc no ha afectat altres estances de la casa. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris