Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Bombers treballen en una fuita de gas a Tarragona

L'incident ha estat en un habitatge del carrer Riu Llobregat de la ciutat
Els Bombers han treballat en una fuita de gas al carrer Riu Llobregat de Tarragona | Google Maps

 

Una forta olor de gas ha creat alarma entre els veïns del número 2 del carrer Riu Llobregat de Tarragona, els quals han alertat al servei d'emergències passada la mitjanit d'aquest dissabte, 12 de gener. Per aquest motiu, s'han activat els Bombers per a realitzar el servei, el qual ha durat menys d'una hora. Afortunadament, a causa d'aquest incident, cap veí del bloc de pisos ha quedat ferit i tampoc s'ha hagut de desallotjar cap persona a causa d'aquest incident.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Fuita de gas al barri de Campclar

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts d'una de la matinada, el servei d'emergències ha rebut l'alerta que hi havia una fuita de gas en un edifici del carrer Riu Llobregat de Tarragona, situat al barri de Campclar. Concretament, l'incident ha succeït al número 2 d'aquesta via. 

 

Els Bombers de la Generalitat han activat un total de quatre dotacions per treballar en aquest succés. Un cop en el lloc dels fets, però, dues dotacions s'han retirat, ja que la fuita de gas no era greu. Així doncs, els bombers han realitzat la revisió de l'immoble, principalment, al pati de llums de l'habitatge on hi havia la fuita, la qual s'ha donat per aturada a l'1.08 de la matinada.

 

Tanmateix, després d'aturar-se la fuita, els Bombers de la Generalitat han realitzat tasques de ventilació en l'edifici, tant en el pis on hi havia la fuita com en tota l'escala del bloc de pisos. Afortunadament, cap dels veïns que hi havia en l'edifici ha resultat ferit per aquest incident. A més, la fuita de gas no ha provocat que les persones que viuen en el bloc de pisos siguin desallotjades i han pogut passar la nit a casa seva.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris