Busquen un cotxe robat al barri de Torreforta

És un Hyundai Getz de color groc i amb matrícula 0744FBC
Imatge del cotxe robat al barri de Torreforta la nit d'aquest dissabte | Facebook

 

Uns veïns del barri de Torreforta han denunciat el robatori del seu cotxe la matinada d’aquest dissabte, 4 de maig. Es tracta d’un turisme Hyundai del model Getz de color groc i amb matrícula 0744FBC. Segons els seus propietaris, estava aparcat al barri de Torreforta de Tarragona. El matí d’aquest dissabte, però el cotxe ja no hi era.

Els propietaris han difós fotografies del cotxe robat a través de les xarxes socials per intentar esbrinar alguna informació dels lladres. D’aquesta manera, han demanat ajuda a través de les xarxes per tal que els veïns del barri i de zones properes puguin avisar si veuen el vehicle robat o si tenen alguna informació sobre el robatori, perpetrat aquesta passa matinada. La família propietària del vehicle ha demanat que si algú veu el cotxe, que avisi els Mossos d’Esquadra.

El cotxe robat és un Hyundai Getz de color groc amb matrícula 0744FCB | Facebook

 

Un altre robatori de vehicle a Tarragona fa un mes

Fa tot just un mes es va produir un altre robatori de vehicle a la ciutat de Tarragona. El passat 3 d'abril, entre la una del migdia i les sis de la tarda algú va robar la moto d'una noia que estava aparcada al passeig de Torroja, just davant del Club Natació Tàrraco. La noia va demanar ajuda a través de les xarxes socials per tal d'intentar recuperar la moto o bé saber algun detall sobre el robatori. La moto era una Honda 125 cc SH Blanca.

"ATENCIÓ: Ja se saben els guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona!" "ÚLTIMA HORA: Ja se sap qui serà el nou Arquebisbe de Tarragona"