Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

La Cambra de Tarragona lliura la Clau d’Or a Anton Valero, «un dels pares de la química»

Es reconeix la trajectòria professional d’un dels alts executius de la indústria química a Tarragona
La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, i Anton Valero, que ha rebut la Clau d'Or. | cedida

 

La Cambra de Comerç de Tarragona va lliurar, el vespre d’aquest dimarts, 27 de novembre, la Clau d’Or a Anton Valero. Es tracta de la més alta distinció que la Corporació tarragonina atorga en reconeixement a la trajectòria professional d’un dels alts executius de la indústria química més destacats.

 

L’any 2004 Anton Valero, nascut a Riudecols, va esdevenir president de la multinacional Dow a Espanya i Portugal, empresa on ha desenvolupat tota la seva carrera professional. A més, Valero ha ocupat càrrecs de màxima responsabilitat en diferents organitzacions, com ara la patronal sectorial AEQT, l’Associació Empresarial Química de Tarragona, o bé la nacional Feique, la Federació Empresarial de la Indústria Química Española. A més, Anton Valero és vocal del Ple de Cambra de Tarragona.

 

Laura Roigé agraeix a Valero difondre la indústria química de Tarragona

Durant el lliurament de la Clau d’Or aquest dimarts, la presidenta de la Cambra, Laura Roigé, va assenyalar que «Anton Valero serà sempre reconegut, valorat i admirat per ser el que en podríem dir un dels pares, juntament amb Josep Maria Bach, de la química, tant pel que ha significat professionalment per Tarragona, com més enllà de casa nostra. No només per les altíssimes responsabilitats que ha assolit a la multinacional Dow o a les diferents patronals sectorials, sinó pel fet de treballar i influir a favor de Tarragona tot defensant els actius de la indústria química».

 

Laura Roigé va agrair a Valero la seva contribució a «posar Tarragona en el mapa, difondre els seus valors i impulsar un dels grans motors de la nostra economia com ha estat, és i esperem que continuï essent per molts anys més, la indústria química i tot el que representa per a aquest territori».

 

Per la seva banda, Anton Valero va agrair i valorar el reconeixement «perquè ve dels empresaris, representats en aquest Ple de la Cambra de Tarragona». Alhora, Valero va encoratjar els presents a seguir treballant per aquest territori i a fer-ho amb la vista posada en els canvis, els reptes i les oportunitats que s’estan produint en tots els àmbits, però sobretot en els tecnològics i digitals.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris