La Nit del Patrimoni a Tarragona en imatges

Tarragona organitza una caminada pels espais patrimonials de Tàrraco Romana

La Caminada forma part dels actes del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat

Tarragona programa la caminada de tardor pel conjunt arqueològic de la ciutat, en un dels actes de celebració del 20è aniversari de la designació del conjunt arqueològic de Tàrraco com a patrimoni mundial de la humanitat

La iniciativa ha estat impulsada pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, amb la col·laboració del  Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, el Museu d'Història de Tarragona, Fundació la Caixa i el patrocini de CaixaBank.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través de l'apartat d'Esports de la pàgina web de l'ajuntament, fins que s'exhaureixin les 500 places disponibles. Dins la mateixa pàgina es pot consultar tota la informació sobre la caminada.

Una Caminada adaptada a tothom

Per tal d'adaptar-se a qualsevol tipus de persona, condició física o interès, el circuit ha estat dissenyat per poder realitzar-se sencer o escollint entre dos trams diferents. Una vegada inscrits, els participants podran realitzar la caminada quan convingui, entre els dies 28 i 29 de novembre.

Els horaris per poder entrar, gratuïtament, al Passeig Arqueològic, són des de dos quarts de 10 fins a dos quarts de set de la tarda, el dissabte 28, i el diumenge 29, des de dos quarts de 10 fins a les dues del migdia. En cas de no poder participar dins aquests horaris, la caminada s'haurà de poder fer pel passeig Torroja.

En cada punt del Patrimoni els caminadors trobaran informació d’interès històric, que podran consultar a través de Codis QR. La inscripció a la Caminada és gratuïta, però compta amb un valor solidari, ja que per cada inscripció, la Fundació la Caixa farà un donatiu de 4 euros a la Fundació Nienmann-Pick .

Seguint aquest nou format i solidari, se celebrarà també la Mitja Marató i els 10 K Ciutat de Tarragona, els pròxims dies 19 i 20 de desembre. Es tracta de la primera Mitja Marató de Catalunya que tindrà lloc en format virtual.


Comentaris