GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obert el carril de l'AP-7 que estava tallat per un camió avariat a Vila-seca

S'ha obert el carril de l'autopista, però hi ha una congestió de 10 quilòmetres a la zona

L'autopista AP-7, al seu pas per Vila-seca, ha tornat a obrir el carril que estava tallat en sentit sud a conseqüència de l'avaria d'un camió. Aquest fet ha provocat fins a vuit quilòmetres de retencions, entre els quilòmetres 260 i 255, en sentit sud, i l'avís ha arribat a Trànsit a les 9.57 hores del matí.  Actualment, hi ha uns 10 quilòmetres de congestió en aquesta zona.

 

 

Gairebé cada dia hi ha notícies d'accidents a les carreteres catalanes i més a l'estiu. El bon temps invita a la gent a sortir de casa, a anar a la platja i els xocs o les avaries augmenten. Ara Trànsit està treballant en solucionar ràpidament el problema del camió avariat, que comporta un carril menys a la carretera i per tant, la congestió es fa evident en haver de continuar el seu recorregut tots però sense un carril addicional. 

 

Retencions a l'N-340 al Vendrell en direcció Tarragona

No és l'única incidència al Camp de Tarragona aquest matí. A l'N-340 hi ha a hores d'ara vuit quilòmetres i mig de retencions al Vendrell en direcció Tarragona. Des de Trànsit confirmen que la congestió és la causa del problema, i que per tant no hi ha cap vehicle implicat en cap accident ni cap persona ferida, simplement es tracta de la gran multitud de vehicles que hi ha a la carretera i que en ser carretera nacional, només té un carril d'anada i un de tornada, la qual cosa provoca que els cotxes vagin una mica més lents i ocasionin aquests petits problemes tan clàssics a l'estiu, on la gent surt molt més de casa per anar a la platja, a la piscina en tenir vacances.