Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Afectacions a la línia L-3 d'autobús, entre la Canonja i Tarragona

A partir de les 19.30 hores i fins al final del servei, les parades Sector Nord i Concòrdia quedaran anul·lades
Un autobús de l'EMT | EMT

 

Avui dissabte, amb motiu del ‘Passatge del Terror’ del barri del Sector Nord de la Canonja, suspès pel mal temps el passat 27 d’octubre, la línia L-3 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona modificarà el seu recorregut.

 

L'ajornament del 'Passatge del Terror' afectarà la línia de bus urbà L-3

El passatge, que s’ha hagut d’ajornar una setmana a causa de les fortes tempestes, se celebrarà finalment al vespre d’avui dissabte, 3 de novembre, al barri canongí del Sector Nord, fet que afectarà dues parades de la línia.

 

Segons ha informat l’EMT, a partir de dos quarts de vuit de la tarda i fins al final del servei, les parades Sector Nord i Concòrdia quedaran totalment anul·lades. Amb aquest canvi, la capçalera de la línia, des d’on comença el trajecte cap al centre de la ciutat, es traslladarà a la parada Barri Nou.

 

 

El primer bus autònom de Catalunya va fer parada al Baix Penedès

Els ciutadans del Vendrell van poder viure l'experiència de circular a l'interior d'un vehicle autònom, sense conductor. L'autobús autònom Èrica, el primer d'aquestes característiques a Catalunya, va fer parada a la capital del Baix Penedès durant el mes d'octubre.

 

Entre els dies 3 i 6 d'octubre, el servei es va obrir a la ciutadania, i els vendrellencs i les vendrellenques van poder conèixer i viatjar amb aquest nou vehicle a través del carrer de Narcís Monturiol. 

 

 

Vuit ciutats catalanes proven l'autobús autònom Èrica

El municipi del Vendrell va formar part d'una gira de vuit ciutats catalanes, organitzada per l'Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) de la Generalitat de Catalunya.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris