La protesta dels camions causa tretze quilòmetres de cua a les carreteres de Tarragona

Les marxes lentes han començat a les cinc i es podrien allargar fins al vespre
La marxa lenta dels camions ha començat a les carreteres tarragonines en llargues cues quilomètriques | Twitter

 

Caos de trànsit aquest dijous, 11 d'octubre, a la tarda, a les principals vies de comunicació de l'àrea metropolitana de Tarragona. Diversos col·lectius de camioners donen suport a diverses marxes lentes al territori en protesta per les bonificacions dels camions per circular per l'AP-7 de forma obligatòria, que consideren baixes. En reclamen la gratuïtat o un augment. A més també s'exigeixen que es respecti el sentit de la seva marxa i que no se'ls obligui a allargar encara més els seus recorreguts, com passa actualment a la rotonda de Torredembarra.

 

Les marxes lentes convocades en tres punts de les comarques de Tarragona (Riu Clar-Torredembarra, l'Arboç-el Vendrell i l'Aldea-Alcanar) generen cues espectaculars a aquesta hora i en aquest dia, vigília de cap de setmana llarg i, per tant, en plena operació sortida.

 

Els camions causen cues quilomètriques a la rotonda de Torredembarra on connecten l'N-340, la T-214 i l'AP-7 | Gerard Recasens

 

Caos de trànsit entre Tarragona i Torredembarra

Les retencions més sonades estan tenint lloc entre els barris de Ponent de la ciutat de Tarragona i els accessos a l'AP-7 a Torredembarra. A les cinc de la tarda, els camions han sortit del polígon Riu Clar per prendre l'A-27 i, amb ella, l'A-7 a Tarragona, per on han circulat fins a l'enllaç amb l'N-340 a la Móra. El seu trajecte segueix fins a Torredembarra, on entren en sentit nord i prenen l'AP-7 en sentit sud, per tornar a Tarragona i repetir, un segon cop, el mateix viatge.

 

Uns 150 camions estan col·lapsant l'A-7 i l'N-340 amb la marxa lenta, però de retruc està afectant diverses vies de sortida del centre de Tarragona, com l'avinguda Andorra o l'avinguda Roma. En total hi ha tretze quilòmetres de retenció, causats per la marxa lenta dels transportistes.

 

Els transportistes reclamen solucions pel desviament de l'N-340 | Gerard Recasens

 

Més protestes a altres punts del territori

També hi ha problemes de trànsit a l'N-340, entre l'Arboç i el Vendrell, on es duu a terme aquest dijous una altra marxa lenta, i a les Terres de l'Ebre, entre l'Aldea i Alcanar. En tots dos casos, el recorregut es fa íntegrament per l'N-340, d'un sol carril, cosa que genera unes retencions descomunals aquesta tarda.

 

Els transportistes demanen que l'AP-7 sigui gratuïta | Gerard Recasens

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!