La primera tinent d'alcalde de Tarragona dona la meitat del sou del mes de març contra el coronavirus

Carla Aguilar ho ha fet públic a través d'una piulada al seu compte personal de Twitter

Sorprenent iniciativa de la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, la regidora dels Comuns, Carla Aguilar. En una piulada al seu compte personal de Twitter, Aguilar ha fet públic que ha donat 1.500 euros, la meitat del seu sou net, a la lluita contra el coronavirus

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Carla Aguilar, que cobra 4.466 euros bruts al mes, ha assegurat que es tracta «d'una decisió personal, que ha rebut el suport de l'executiva d'En Comú Podem Tarragona». Per la sòcia d'ERC al capdavant del consistori de la capital, aquesta donació és «una aportació més en la lluita contra el coronavirus. Tinc la sort de poder fer-ho i vull fer-ho. També és una forma de solidaritat amb les persones que estan patint els efectes econòmics que aquesta pandèmia comporta». Aguilar ha afirmat que «d'aquesta batalla compartida en sortirem en comú, unint forces per una causa compartida que és la vida». 

"😷Tarragona desinfecta 3 residències més i un pavelló esportiu" "🎭TEATRE ONLINE: La Sala Trono programa tres obres que ja preveien una pandèmia mundial"