Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Carles Navarro de BASF rep el premi 'CEO químic digital' d'enguany

Iberquímia li ha concedit aquesta distinció per l'obertura del nou centre digital global de BASF a Espanya
Carles Navarro, director general del Grup BASF, i Alicia Richart, directora general de Digital ES | Cedida

 

El Congrès de la Indústria Químia Iberquímia va entregar, dijous 4 d'abril, els Premis Iberquimia Digital. L'esdeveniment se celebra anualment amb l'objectiu de reconèixer el treball innovador de les empreses i els millors processos de digitalització dins del sector i enguany es va celebrar a l'Hotel Ilunion Atrium de Madrid, tot acollint una bona representació de la indústria química espanyola. 

 

El director general del Grup BASF a Espanya i Portugal, Carles Navarro, va rebre el premi 'CEO químic digital' d'aquest any, per la recent obertura del centre global per a la digitalització que la companyia ha obert a la ciutat de Madrid, i des d'on es donaran solucions a escala mundial. El guardó li va entregar la directora general de 'Digital ES', Alicia Richart.

 

Digitalització com a «element clau en la nova estratègia corporativa de BASF»

 

Carles Navarro va reivindicar que el mèrit d'aquest guardó resideix en totes les persones que treballen la digitalització i que han fet possible, alhora, que aquest centre s'instal·li a l'Estat. El director va assegurar que «la digitalització és un element clau en la nova estratègia corporativa de BASF». Tanmateix, va comentar el seu desig de seguir liderant la digitalització a la indústria química tot remarcant que «aquest centre global que obrim a Espanya és una gran oportunitat per a nosaltres, el qual posa en relleu el gran talent que tenim a l'entorn i demostra l'aposta de la companyia per aquest país»

 

El passat mes de febrer, BASF va fundar la nova campanya BASF Digital Solutions ubicada a Madrid per catalitzar la transformació digital del Grupo BASF i desenvolupar solucions innovadores de IT. BASF planteja fer créixer el centre a més de 300 especialistes digitals en els pròxims anys.

 

 A la demarcació de Tarragona, l'aposta de BASF és combinar el múscul industrial i el rèdit econòmic amb el vessant de la recerca i la innovació en el camp digital, i simultàniament la posada en marxa d'accions amables amb el territori per afavorir la seva integració al territori, com la beca Work Experience que van atorgar la setmana passada a l'enginyera iraniana Sadaf Davari.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris