AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Carles Navarro de BASF rep el premi 'CEO químic digital' d'enguany

Iberquímia li ha concedit aquesta distinció per l'obertura del nou centre digital global de BASF a Espanya
Carles Navarro, director general del Grup BASF, i Alicia Richart, directora general de Digital ES | Cedida

 

El Congrès de la Indústria Químia Iberquímia va entregar, dijous 4 d'abril, els Premis Iberquimia Digital. L'esdeveniment se celebra anualment amb l'objectiu de reconèixer el treball innovador de les empreses i els millors processos de digitalització dins del sector i enguany es va celebrar a l'Hotel Ilunion Atrium de Madrid, tot acollint una bona representació de la indústria química espanyola. 

 

El director general del Grup BASF a Espanya i Portugal, Carles Navarro, va rebre el premi 'CEO químic digital' d'aquest any, per la recent obertura del centre global per a la digitalització que la companyia ha obert a la ciutat de Madrid, i des d'on es donaran solucions a escala mundial. El guardó li va entregar la directora general de 'Digital ES', Alicia Richart.

 

Digitalització com a «element clau en la nova estratègia corporativa de BASF»

 

Carles Navarro va reivindicar que el mèrit d'aquest guardó resideix en totes les persones que treballen la digitalització i que han fet possible, alhora, que aquest centre s'instal·li a l'Estat. El director va assegurar que «la digitalització és un element clau en la nova estratègia corporativa de BASF». Tanmateix, va comentar el seu desig de seguir liderant la digitalització a la indústria química tot remarcant que «aquest centre global que obrim a Espanya és una gran oportunitat per a nosaltres, el qual posa en relleu el gran talent que tenim a l'entorn i demostra l'aposta de la companyia per aquest país»

 

El passat mes de febrer, BASF va fundar la nova campanya BASF Digital Solutions ubicada a Madrid per catalitzar la transformació digital del Grupo BASF i desenvolupar solucions innovadores de IT. BASF planteja fer créixer el centre a més de 300 especialistes digitals en els pròxims anys.

 

 A la demarcació de Tarragona, l'aposta de BASF és combinar el múscul industrial i el rèdit econòmic amb el vessant de la recerca i la innovació en el camp digital, i simultàniament la posada en marxa d'accions amables amb el territori per afavorir la seva integració al territori, com la beca Work Experience que van atorgar la setmana passada a l'enginyera iraniana Sadaf Davari.