Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Carlos Baute es fotografia a la Punta del Miracle, a Tarragona

El veneçolà va actuar ahir, 11 de juliol, a la gira de Cadena Dial a Calafell, i avui canta a Salou

 

 

El cantant veneçolà Carlos Baute ha compartit a les xarxes socials una fotografia on se'l veu a Tarragona. Concretament, la foto està feta a la Punta de la Platja del Miracle, davant del Fortí de la Reina, i el cantant apareix assegut en una barana de pedra, dirigint la mirada al mar i a la ciutat Tarragona.

Carlos Baute, de gira per Catalunya

Baute és a casa nostra per motius laborals i és que, tant ahir, 11 de juliol, com avui, dia 12, hi té actuacions. Aquesta setmana, el veneçolà farà tres concerts a Catalunya —dels setze que té a l'Estat espanyol—, en concret a Sant Feliu de Guíxols, Segur de Calafell i Salou. El concert d'avui, a Salou, així com el d'ahir, a Calafell, són totalment gratuïts.

 

Amb la Cadena Dial al port de Calafell

En la nit d'ahir, 11 de juliol, Carlos Baute va cantar al Port de Segur Calafell, que va acollir per segona vegada la gira 'Déjate llevar' de la Cadena Dial. La sorpresa de la nit la va donar Aitana, d'Operación Triunfo, que va sortir inesperadament a l'escenari per cantar amb Luis Cepeda, el seu company sentimental, la cançó «No puedo vivir sin ti».

 

 

La gira de l'emissora de ràdio també porta per diverses localitats del país diferents músics, com Beatriz Luengo, Cepeda o Lorena Gómez a més del mateix Baute. Per la seva part, des del municipi calafellenc expliquen que, amb activitats com aquesta, volen dinamitzar la zona del Port.

 

Avui dijous, 12 de juliol, continua el 'tour', en aquest cas a l'espigó del Moll de Salou, on tots els artistes de la gira 'Déjate llevar' oferiran un espectacle conjunt. De fet, Carlos Baute és el cap de cartell d'aquest espectacle, i presentarà alguns dels seus nous 'singles'.

 

Baute, amb un deute de 400.000 euros amb Hisenda

Fa unes setmanes saltava la notícia: Carlos Baute és l'últim famós que ha de donar la cara davant la justícia, que reclama al cantant més de 400.000 euros, després d'haver-li fet diverses inspeccions. La quantitat correspon a la liquidació de les obligacions fiscals, ja que Hisenda no considera vàlida la societat amb què Baute reduïa el pagament d'impostos.

 

Tot això li pot suposar la pèrdua d'una propietat, un xalet que té a Madrid, ja que de moment l'immoble està embargat, a l'espera que el cantant pagui la quantitat esmentada. El sorprenent és l'aparent calma que el cantant mostra en la seva foto, a la Punta del Miracle.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris