NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Carrizosa (Cs) critica «que l'independentisme polititzi» Santa Tecla

En una de les seves piulades, al·ludeix la Festa Major tarragonina i la il·lustra amb la imatge de la Mulassa amb l'estelada
La Mulassa, en una imatge d'una de les edicions anteriors de la Baixada de l'Àliga. | TarragonaDigital.com

 

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha carregat aquest cap de setmana a les xarxes socials en contra de la politització de les Festes Majors i en contra que «l'independentisme les utilitzi per excloure la meitat de la societat catalana». Carrizosa ha il·lustrat la seva queixa en un fil a Twitter amb múltiples exemples, i en un d'ells es refereix directament a Santa Tecla, la Festa Major de Tarragona:

 

 

«Un exemple més. L'any passat, a les festes de Santa Tecla, a Tarragona. Ciutadans va ser la primera força a la ciutat el 21-D. Sobren les paraules», diu el tuit de Carrizosa, que acompanya d'una fotografia de la Mulassa, amb una estelada penjada, durant una de les anteriors edicions de la Baixada de l'Àliga.

 

Carrizosa critica Santa Tecla i rep respostes des de Tarragona

En el fil de piulades que va emetre Carlos Carrizosa, a banda de la imatge de la Santa Tecla tarragonina, també hi adjunta el programa de la Festa Major de Sant Celoni, un vídeo de la Patum de Berga o el cartell de la Festa Major de Tona, crticant símbols que s'hi poden veure, tant independentistes com de reclam per la llibertat dels presos.

 

Des de Tarragona, però, Carrizosa ha rebut la resposta de diversos usuaris que han defensat Santa Tecla de la crítica del portaveu parlamentari de Ciutadans:

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris