Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Pepet i Marieta, Suu i Animal actuaran al Festival Sota la Palmera de Tarragona

L'acte, que tindrà lloc aquest cap de setmana, acull tres de les bandes més destacades del panorama musical català
El grup Pepet i Marieta actuarà aquest divendres a l’Espai Jove la Palmera | CEDIDA

 

Aquest divendres, 13 de juliol, el grup musical Pepet i Marieta realitzarà un concert  a l’Espai Jove la Palmera, dins del Festival Sota la Palmera. L’acte tindrà lloc a partir de les 22.00 hores i es preveu que sigui un espectacle interactiu ple de coreografies i bona energia. 

 

La festa, el missatge i el sentit de l’humor són les tres senyes d’identitat d'aquest grup provinent de la Sénia i, tot plegat, farà que el públic gaudeixi d’un concert únic i original.  

Suu i Animal, dissabte, 14 de juliol

Els concerts continuaran durant el cap de setmana. Així doncs, dissabte, 14 de juliol, els grups Suu i Animal pujaran a l’escenari.

 

Suu s’ha consolidat com una de les promeses catalanes més seguides i escoltades del moment. La formació també destaca per les seves aparicions a les xarxes socials a través d’Instagram, on ja té més de 48.000 seguidors, i al seu canal de Youtube. Finalment, després de moltes peticions per part del públic, ha publicat el seu primer disc, anomenat ‘Natural’.

 

Suu s'ha consolidat com una de les promeses catalanes més seguides del moment | CEDIDA

 

D’altra banda, Animal és actualment una de les apostes més fortes i potents dels Països Catalans. La formació combina folk, pop, rock, reggae i soul per tal de crear un esdeveniment únic per a tots els públics i edats.

 

A més, el grup deixa clar que la seva música és un cant a l’amor, al desamor i a la vida. Després de l’èxit del seu primer disc ‘Més enllà de les paraules’, en presenta un de nou i una nova gira que no deixarà a ningú indiferent

Al centre de Tarragona i totalment gratuïts

Aquests concerts tindran lloc a l’Espai Jove la Palmera, situat al costat de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona, i l’entrada serà gratuïta. Les portes del recinte s’obriran a partir de les 20.00 hores.

 

El Festival Sota la Palmera és un projecte de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

 

El grup Animal actuarà aquest dissabte, 14 de juliol | CEDIDA

 

Festival Sota La Palmera

Aquest festival és una cita estiuenca que, durant els últims anys, proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als joves de la ciutat i del Camp de Tarragona.

 

Al mateix temps, el festival ofereix una programació variada d’espectacles, amb diferents propostes artístiques de gran trajectòria arreu del país i, fins i tot, fora de les nostres fronteres. En el marc del programa Cultura de Carrer, es promouen actes i espectacles culturals on es garanteix la presència dels joves.

 

L'Espai Jove La Palmera es consolida

El principal valor d’aquest festival d’estiu es basa en la mostra, l’intercanvi, l’experimentació i trobada de llenguatges creatius. A més, l'Espai Jove La Palmera es consolida com a espai de formació, experimentació i exhibició cultural mitjançant l’acompanyament i la intermediació de les propostes culturals juvenils.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris