Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els carteristes comencen a actuar al Mercat Central de Tarragona

Diversos paradistes asseguren que els lladres aprofiten l'entrada massiva de turistes per actuar, però des d'ESPIMSA neguen que això sigui així i només els consta un robatori i al mercadet de la plaça Corsini
Els carteristes han començat a actuar a l'interior del Mercat Central. | TarragonaDigital

 

El Mercat Central de Tarragona ha començat a patir la presència de carteristes. Des de fa algunes setmanes, són diversos els paradistes que han detectat com, amb l’arribada dels turistes, alguns lladres entren a les instal·lacions de la plaça Corsini per emportar-se mòbils i carteres. Els furts, a més, els pateixen també els treballadors del mercat, que han vist com els lladres fins i tot entraven a l’interior de les parades per robar.

 

Es tracta d’una problemàtica desconeguda per l’empresa municipal gestora de l’espai, ESPIMSA, a qui només li consta que la setmana passada hi va haver un robatori a un vianant a la plaça Corsini, coincidint amb el mercadet exterior. Fins ara, la presència de carteristes s’havia limitat als carrers de la Part Alta i durant els mesos més forts de la temporada estival.

 

Distreuen una paradista del Mercat Central fent-li preguntes sobre el peix i li roben el mòbil

La peixateria Ferdi és un dels comerços que ha patit de primera mà els robatoris dels carteristes al Mercat Central. Un home i una dona, «amb les ulleres de sol posades i roba adequada perquè no et reconeguin», van acostar-se al taulell. «La dona em va fer anar a l’altra banda de la tenda i em va preguntar pel peix del dia», explicava una de les treballadores afectades.

 

Mentre la paradista atenia la presumpta lladre, l’home va entrar a dins de l’establiment i va robar el mòbil que hi havia al costat de la caixa registradora. «Ni ens en vam adonar», deien des de la peixateria. Des d’aleshores, asseguren, tanquen la porta que comunica amb l’interior de la tenda.Els propietaris de la parada van intentar descobrir la identitat dels lladres amb les gravacions de les càmeres de seguretat, però «va ser impossible perquè en cap moment se’ls veia la cara».

 

Els carteristes aprofiten la presència de turistes per robar

Al llarg dels mesos estivals i encara ara, els carteristes aprofiten la presència dels turistes per entrar al Mercat Central i emportar-se les seves pertinences. Són diverses les parades que han alertat el servei de seguretat de les instal·lacions municipals per aturar-los, perquè ja saben qui són i com actuen.

 

Des de la fruiteria Custom 21 asseguraven que els robatoris o els intents de robatoris han estat la tònica habitual durant aquesta temporada. «Són grups que aprofiten quan els turistes entren de manera massiva a l’interior del Mercat», expliquen, i afegeixen que «avisem al servei de seguretat, però per ells també els és molt difícil enxampar-los».

 

ESPIMSA només té coneixement d'un robatori a la plaça Corsini

La problemàtica dels carteristes és desconeguda per l'empresa municipal que gestiona el Mercat Central de Tarragona, ESPIMSA. Segons informen a TarragonaDigital, «només ens consta que la setmana passada hi va haver un robatori a un vianant a la plaça Corsini, coincidint amb el mercadet exterior», però «en cap cas» a l'interior del Mercat Central. 

 

Des d'ESPIMSA asseguren, a més, que la seguretat privada de les instal·lacions tindria coneixements d'aquests fets i que l'espai està molt vigilat. Tot i això, són diversos els paradistes que asseguren que els carteristes han començat a actuar al Mercat Central. 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris