Cau una mampara de vidre des d'un quart pis a la Rambla Nova de Tarragona

L'incident ha succeït passada la mitjanit
La mampara ha caigut des del quart pis del número 118 de la Rambla Nova de Tarragona | Google maps

 

Ensurt el que han viscut els veïns de la Rambla Nova de Tarragona passada la mitjanit. Una mampara de vidre ha caigut des d'un quart pis i, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit a causa d'aquest incident. Els Bombers de la Generalitat han treballat amb una dotació per sanejar la façana i netejar la via pública. 

 

Greu incident sense ferits a la Rambla Nova

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'aquests fets quan passaven vint-i-dos minuts de la mitjanit. El finestral d'un dels habitatges de la quarta planta del número 118 de la Rambla Nova de Tarragona ha caigut. En conseqüència d'aquests fets, el vidre de la mampara, de dos metres per metre i mig, s'ha trencat. 

 

Algun d'aquests trossets de vidre han caigut a la via pública i, afortunadament, no han caigut a damunt de ningú i no hi ha hagut cap persona ferida. El vidre, segons Bombers, era d'un tancament d'una terrassa d'aquest bloc de pisos. 

 

Els Bombers de la Generalitat, per la seva banda, han realitzat tasques de sanejament de la façana perquè no caiguin més vidres a la via pública, així com la neteja del carrer. Una dotació ha estat treballant durant 45 minuts en aquests fets.