Unes 700 persones celebren el 40è aniversari de la Constitució al Teatre Tarragona

El subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté, va presidir l'acte i va destacar que el text «no és inamovible»
El subdelegat del govern espanyol, Joan Sabaté, durant l'acte commemoratiu del 40è aniversari de la Constitució | Subdelegació del govern a Tarragona

 

 

Joan Sabaté, subdelegat del govern espanyol a Tarragona, va presidir ahir dimarts, 4 de desembre, l’acte commemoratiu del quarantè aniversari de la Constitució espanyola. La celebració, que va tenir lloc al Teatre Tarragona, situat a l’emblemàtica Rambla Nova de la ciutat, va comptar amb l’actuació musical de la banda de la Unidad de Música de la Inspección General del Ejército, i la col·laboració de les cases regionals de Tarragona.

 

L'alcalde Ballesteros assisteix a una celebració que va acollir 700 persones

A l’acte, organitzat conjuntament per la Subdelegació del Govern i la delegació de Defensa a Catalunya, hi van assistir unes 700 persones, amb la presència de l’alcalde de tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros, i el delegat de Defensa a Catalunya, el coronel Luis Castuera, entre d’altres autoritats policials, civils i militars.

 

Música i dansa al Teatre Tarragona

La banda, dirigida pel capità Armando Bernabeu, va interpretar un repertori ple de peces clàssiques i populars, obres musicals de referència a l’Estat espanyol i, durant la vetllada, la formació també va acompanyar tres cantants, les sopranos Angela Dorite i Mireia Dolç, i el tenor Carlos Ortiz.

 

En l’acte commemoratiu, també hi va participar l’escola de dansa Marisa Yudes l’Equip, el quadre de ball del centre Aragonès de Sarrià, Gavà i el Prat, a més de la coral Harmonia del Centro Cultural de Aragón de Tarragona.

 

 

Joan Sabaté: «La Constitució no és inamovible»

Durant el seu parlament, el subdelegat del govern a Tarragona va fer una repassada històrica al període constitucionalista espanyol i va voler destacar que «la Constitució no és inamovible, és possible la reforma des del pacte i el consens en benefici de tot el poble espanyol».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris