Els centres cívics de Tarragona ofereixen més de 1.600 places per a la temporada d'hivern i primavera

Entre les 120 activitats previstes per als pròxims mesos, en destaca l'oferta en salut, benestar i informàtica
La nova programació dels centres cívics de Tarragona aposta per la salut i el benestar | Mauri

Els sis centres cívics de la ciutat de Tarragona —Part Alta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Torreforta, Bonavista i Llevant— han presentat aquest dimarts la seva programació d'activitats entre el febrer i el juny de 2020, és a dir, per a la temporada d'hivern i primavera. En total, s'oferiran fins a 120 activitats, un terç de les quals seran noves, i el total de places disponibles superarà les 1.600 persones.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Entre aquest ampli ventall en destaca l'oferta en salut, benestar i informàtica, amb un reforç d'activitats i novetats que ha presentat avui la consellera de Ciutadania del govern municipal, Carla Aguilar-Cunill. L'edil ha destacat que la nova programació «inclou una perspectiva més feminista, inclusiva i pel respecte amb el medi ambient i animal» a través de la qual pretenen «enfortir aquests punts, perquè hi ha demanda», a través de l'oferta actualitzada als sis centres coordinats.

La consellera Aguilar-Cunill anuncia un 2020 de petites obres i millores als centres cívics de Tarragona

Algunes de les novetats són la nova activitat esportiva '+ que zumba', pensada per adaptar-se a persones amb diversitat funcional, un curs d'educació emocional a través de la literatura o activitats culturals i socials alhora com «el teatre de les oprimides». També s'engeguen altres novetats com la proposta ecologista 'Cosmètica sense residus', a través de la qual s'aprendrà a fer xampú natural, mantega corporal o pasta de dents.

Aguilar-Cunill també ha anunciat millores fetes i millores per fer en l'estructura d'aquests centres cívics tarragonins «per apropar encara més aquests espais a la ciutadania» de la capital. Ha destacat la renovació de l'equip de so a Sant Pere i Sant Pau, la millora de l'espai d'atenció a Torreforta o la creació d'un lavabo adaptat i un despatx d'atenció a Sant Salvador.

De cara als pròxims mesos però sense acotar terminis fixes, l'edil de Ciutadania ha avançat que el centre cívic de la Part Alta veurà com es reforma el punt de llum, s'instal·larà un nou lavabo adaptat a Sant Pere i Sant Pau i es durà a terme, també, la connexió a la xarxa social de gas al centre cívic de Sant Salvador.

"❗Ricomà planta al ministre de Foment en la inauguració de la variant Vandellòs-TGNA" "🖼 NO US HO PERDEU: TGNA acull l'exposició 'Les dones, motor de les lluites socials'"