NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Torna aquesta tardor el cicle Cinema en Família a Tarragona

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge des del 21 d'octubre fins al 2 de desembre
A l'Auditori de la Diputació es projectaran les set pel·lícules del cicle Cinema en Família. | dipta.cat

 

Des d'aquest pròxim diumenge 21 d'octubre fins al 2 de desembre, torna una nova edició del cicle Cinema en Família impulsat per la Diputació de Tarragona i l'Associació Cultural Anima't. Un total de set pel·lícules de diverses nacionalitats seran projectades a l'Auditori de la Diputació perquè puguin ser visualitzades per un preu de 5 euros.

 

El cicle Cinema en Família projectarà set pel·lícules a Tarragona

El film encarregat d'encetar la programació de Cinema en Família serà la nominada als Oscar i guanyadora del premi especial del Jurat «Un certain regard» a Cannes, 'La tortuga roja', de Michael Dudok de Wit. La pel·lícula es projectarà a l'Auditori de la Diputació, a les 16.30 hores i ens explica la història d'un home que naufraga en una illa tropical sense companyia. El protagonista ha d'aprendre a sobreviure en plena natura salvatge, fins que un dia coneix una tortuga vermella fora de l'aigua i, a partir d'aquest moment, la seva vida canviarà per sempre.

 

A més d'aquest llargmetratge, dins la programació del cicle Cinema en Família, la qual és una aposta pel cinema familiar de qualitat, hi haurà la nominada als Oscar com a millor llargmetratge d'animació, 'El recuerdo de Marnie', que es reproduirà el diumenge 18 de novembre, així com la també nominada a aquests premis cinematogràfics com a millor curtmetratge d'animació, 'El Grúfal', el 25 de novembre. La darrera pel·lícula serà 'El Nadal del Senyor Branquilló i l'Escombra Voladora, el 2 de desembre.

 

Les entrades es podran adquirir al mateix Auditori, al carrer de Pere Martell, número 2 de Tarragona, una hora abans de la sessió i tindran un cost de 5 euros. A més, per la compra de més d'una s'aplicarà un descompte de 2x1.

 

Programació Cinema en Família

Diumenge 21 d'octubre. La tortuga roja (+8 anys), de Michael Dudok de Wit, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 28 d'octubre. La revolta dels contes (+7 anys), de Jakob Schuh, Jan Lachauer, Bin-Han To, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 4 de novembre. El regal de la Molly Monstre (tots els públics), de Matthias Bruhn, Michael Ekbladh, Ted Sieger, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 11 de novembre. El bosc de Haquivaqui (+4 anys), de Rasmus A. Sivertsen, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 18 de novembre. El recuerdo de Marnie (+7 anys), de Hiromasa Yonebayashi, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 25 de novembre. El Grúfal (tots els públics), de Max Lang, Jakob Schuh, a les 16.30 hores.

 

Diumenge 2 de desembre. El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora (tots els públics), de Jeroen Jaspaert i Daniel Snaddon, a les 16.30 hores.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris