AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Ciutadans Tarragona crida a manifestar-se contra la moció de la pancarta «dels presos polítics»

El portaveu taronja al consistori de Tarragona, Rubén Viñuales, anima «a tots aquells que estiguin en contra de la pancarta a demostrar que Tarragona és de tots»
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Tarragona. | Cedida

 

El debat arran de la moció sobre la pancarta reclamant la «Llibertat presos polítics!» s'escalfa. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha fet una crida pública per assistir al plenari d'aquest divendres, 19 de juliol, i expressar que «Tarragona és de tots».

 

Enquesta: Creus que s'ha de penjar la pancarta dels presos a l'Ajuntament de Tarragona?

 

Viñuales, en un apunt a la seva pàgina personal de Facebook, ha explicat que «no vaig entrar en política per parlar de banderes i pancartes. Em vaig posar en política municipal perquè volia millorar la meva ciutat, Tarragona. Malauradament ERC-PDeCAT-CUP i els seus socis de govern, En Comú Podem, creuen que els problemes reals de Tarragona són les pancartes».

 

El líder dels taronges ha avançat que «divendres jo votaré que no i, a més a més, animo a tothom que pensi com jo a venir i escoltar les raons per les quals votaré que no. Tarragona mereix molt més, mereix un govern que pensi en tothom i no utilitzi l'Ajuntament de manera partidista».

 

«Demostrem que Tarragona no és independentista»

En paral·lel a les manifestacions del portaveu tarragoní de Ciutadans, es gesta, via xarxes socials, una manifestació contra la pancarta sota el crit de «Vine divendres a la plaça de la Font i demostra que Tarragona no és independentista».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

«ERC-CUP-PDeCAT-EN COMÚ PODEM volen penjar de la façana de l'Ajuntament de Tarragona la pancarta dels polítics presos, llacet i tot el marxandatge independentista. Tenim l'oportunitat de demostrar si volem lluitar per la nostra ciutat o la deixem en mans d'aquells que volen utilitzar el seu consistori pels seus 'xiringuitos'» apunten a la convocatòria que està saltant de telèfon en telèfon.

 

L'aprovació o no de la moció presentada conjuntament per la CUP, Junts per Tarragona i ERC, dependrà del vot dels socis de govern dels republicans, els dos regidors d'En Comú Podem, els quals encara no han decidit la seva posició sobre aquest punt que es debatrà aquest divendres, 19 de juliol, al plenari de l'Ajuntament de Tarragona.