Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Sageta de Foc ofereix classes de repàs gratis per famílies sense recursos

El Casal Popular tarragoní va engegar aquest projecte el curs 2016-2017
El Casal Popular Sageta de Foc està situat al carrer de la Nau, número 11 de Tarragona | Google Maps

 

Satisfer les necessitats del veïnat i de les famílies més necessitades oferint classes de reforç escolar gratis a nens i nenes. Aquest és el projecte que va engegar el curs 2016-2017 el Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona. Per això, l'entitat tarragonina busca persones que vulguin ser voluntàries perquè es puguin seguir realitzant aquestes classes de reforç als nens i nenes de la ciutat.

 

Classes de reforç gratuïtes a nens i nenes de Tarragona 

Aquest projecte s'ha realitzat en els dos darrers cursos escolars. L'objectiu de proposar aquestes classes de reforç escolar de manera gratuïta és motivar l'estudi i l'esforç personal, a més d'implicar les famílies, respectar als altres i aprendre a viure col·lectivament, entre molts d'altres. Així doncs, amb aquest projecte es busca una millora del seu rendiment acadèmic i al seu creixement personal i emocional, per a totes aquelles famílies dels nens i nenes que no poden permetre's pagar classes de reforç.

 

La Sageta de Foc busca voluntaris per donar classes de repàs escolar

El Casal Popular Sageta de Foc vol tornar a engegar aquest projecte durant el mes d'octubre per poder oferir les classes aquest curs escolar 2018-2019. En aquest sentit, fa una crida a convidar a formar part d'aquest projecte i poder continuar portant-lo a terme. Participar en aquest projecte, a més de fer-ho per aquelles famílies que no tenen els recursos per poder realitzar aquest servei, ajudar a contribuir a minvar les dificultats que nens i nenes tenen a l'escola.

 

Tothom que vulgui participar en aquest projecte i fer de voluntari realitzant classes de reforç escolar o demanar més informació sobre aquest projecte, pot escriure al correu classessageta@gmail.com . Formant part d'aquest projecte, s'ajudarà als nens i nenes que necessiten més hores d'estudi, a més d'ajudar-los a millorar el seu rendiment acadèmic i al seu creixement personal i emocional.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris