Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Quasi 400 infants de Tarragona celebren la cloenda dels casals d’estiu

Ja han acabat els casals d’estiu municipals organitzats per l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Pere Tarrés
Festa dels casals de Tarragona Fundació Pere Tarrés | Cedida

 

Els Casals d’estiu municipals ja s’han acabat i tots els nens i nenes tarragonins ho han celebrat aquest divendres, 27 de juliol, amb una gran festa al Refugi 1 del Moll de Costa, del Port de Tarragona.

 

A aquesta festa hi han assistit tots els participants dels diferents casals d’estiu de la ciutat, prop de 400 infants i joves, que han pogut comptar també amb l'actuació d’un grup d’animació infantil.

 

Els casals d’estiu municipals han estat organitzats, com cada any, per l’Ajuntament de Tarragona-IMSST i gestionats per la Fundació Pere Tarrés de Tarragona. Els casals han tingut lloc a les diferents escoles de la ciutat, la Torreforta, Bonavista, Sant Salvador, Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau, El Serrallo, Saavedra i Camp Clar. I els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys han pogut gaudir de les activitats educatives i lúdiques des del 25 de juny fins al 27 de juliol. 

 

La Festa Major de Tarragona, la temàtica dels casals d'estiu

El tema d’aquest estiu dels casals municipals ha estat la Festa Major de Tarragona, i en el transcurs dels dies els nens i nenes han après la cultura i festivitat de Tarragona d’una manera divertida i enriquidora, juntament amb els valors del treball en equip i integració.

 

La Festa dels Casals ha començat a les deu del matí d'aquest divendres al Refugi 1 del Moll de Costa, i tots els nens i nenes de cada casal han ensenyat el que han estat preparant durant aquests dies.

 

Entre tots els infants han fet una mostra de balls populars amb elements representatius de la festa major, entre els quals cada grup de nens de cada casal ha representat els nanos, la víbria, els castellers, el ball de cercolets i el ball de diables. Finalment, la festa ha conclòs amb els balls i cançons del grup d’animació Sidral i el Grup de Grallers dels Xiquets de Tarragona.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris