Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Col·legi de Metges de Tarragona celebra la diada col·legial dedicada als professionals sanitaris

L’acte tindrà lloc al Centre Tarraconense ‘El Seminari’ on la corporació farà entrega de guardons que reconeixen la tasca i la trajectòria dels professionals de la demarcació
La junta de govern del COMT distingeix als seus professionals sanitaris | Cedida

 

Aquest divendres 26 d’octubre, el Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) celebra la seva diada col·legial, un acte que es dedica a reconèixer la tasca i la trajectòria dels professionals mèdics de la nostra demarcació. En aquesta celebració, el COMT entregarà la màxima condecoració col·legial, la Creu de Sant Cosme i Sant Damià i les medalles d’or del col·legi professional sanitari.

 

La corporació medico-col·legial de Tarragona ha previst un acte on la junta de govern s’atansa als seus col·legiats mitjançant l’entrega d’aquests guardons d’honor, valorant l’esforç i la dedicació dels seus professionals i institucions sanitàries del nostre territori.

 

L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 26 d’octubre, al Centre Tarraconense ‘El Seminari’,  a les set de la tarda. L’acte serà conduït pel president del COMT, Fernando Vizcarro, amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el subdelegat del govern  a Tarragona, Joan Sabaté.  

 

En l’acte s’entregaran les màximes distincions de la corporació mèdica tarragonina

L’objectiu de la diada col·legial del COMT és premiar a aquells metges que hagin contret mèrits rellevants en la seva professió i hagin defensat la pràctica de la medicina, contribuint al seu desenvolupament, mitjançant una dedicació professional al servei de la sanitat i les seves institucions.

 

El Col·legi de Metges de Tarragona enguany concedirà la seva màxima condecoració, la Creu de Sant Cosme i Sant Damià al Dr.  Jaume Sentís, un dels metges més arrelats al nostre territori, provinent d’una nissaga de galens vinculats a l’estudi i la pràctica de la ginecologia a la demarcació de Tarragona.

 

Les medalles d’or col·legials seran entregades a les doctores Maria Rull i Gràcia Carcia, dues professionals que han dedicat la seva vida al desenvolupament de la professió en els seus àmbits professionals. El COMT també reconeixerà la tasca de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, que compleix 25 anys;  i distingiran als professionals mèdics amb 50 anys de trajectòria professional així com el millor expedient MIR del curs 2017-2018.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris