Ten Brinke, ratificada com a propietària dels terrenys del PP10 a Tarragona

La Junta de Propietaris ho ha decidit aquest dimecres a la tarda en una assemblea a la Casa Canals | El preu de compra serà d'uns 14 MEUR
Finalment, serà la immobiliària holandesa Ten Brinke la que comprarà els terrenys del PP10 a Tarragona. | Google Maps

 

La licitació pels terrenys del PP10 a Tarragona ha acabat. Finalment, serà la immobiliària holandesa Ten Brinke qui comprarà els 68.000 metres quadrats de sòl per un preu d'uns 14 milions d'euros. Així ho ha ratificat la Junta de Propietaris en una assemblea celebrada aquesta tarda a la Casa Canals. Cal recordar que Ten Brinke ja havia estat escollida el passat 11 de març per davant de Bogaris, però aquesta firma sevillana va fer una contraoferta amb 16 milions d'euros només dos dies després. El vot de la immobiliària del Banc Sabadell, propietària d'un 30% del sòl, ha resultat crucial. 

 

 

Ten Brinke portarà a Tarragona el seu projecte comercial

Ten Brinke ha estat ratificada com a única candidata per comprar els terrenys del PP10 a Tarragona. La pugna entre la firma holandesa i la sevillana Bogaris, que havia presentat una contraoferta de 16 milions d'euros —dos més que Ten Brinke—, ha acabat aquesta tarda. La Junta de Propietaris ha decidit, en assemblea, apostar pel projecte comercial i residencial que vol instal·lar Ten Brinke a Tarragona

 

L'objectiu, segons les primeres informacions, és convertir els terrenys del PP10 en un nou barri amb comerços, habitatges i oferta hotelera. Tot i això, des de l'empresa no s'ha volgut detallar el projecte. Segons el regidor de Territori del consistori, Josep Maria Milà, les obres començarien en un parell d'anys. Primer, cal urbanitzar, fet que ja ha licitat l'Ajuntament, propietari d'un 20% del sòl. 

 

Cal recordar que l'assemblea era decisiva. El dia 11 de març, els propietaris ja havien acordat la venda a la marca holandesa. Però Bogaris, que anteriorment ja havia contactat amb la Junta i havia signat un contracte de compravenda provisional, va superar l'oferta de Ten Brinke, fet que va bloquejar l'operació a l'espera d'una nova decisió. 

 

Solvia, crucial en la votació

Solvia, immobiliària del Banc Sabadell i propietària d'un 30% del sòl, ha decidit amb el seu dret a veto en l'assemblea eliminar l'opció de Bogaris i apostar per Ten Brinke. Això, segons veus properes a l'empresa sevillana, estaria relacionat amb un altre acord entre Solvia i la firma holandesa per la construcció d'habitatges. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!