NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
The Penguins presenten el seu disc més personal, cantat en català

La Colla Jove Xiquets de Tarragona celebra amb reggae el seu 40è aniversari

The Penguins oferiran una sessió doble amb un espectacle infantil i la presentació del seu quart disc, cantat en català
Imatge promocional del quart disc del grup de català reggae The Penguins
The Penguins presenten el seu disc més personal, cantat en català | Cedida
 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ja té programats els actes de La Gresca Lila dels 40, que se celebrarà durant les festes de Santa Tecla 2020. Entre els actes més destacats, la banda catalana de reggae The Penguins oferirà una sessió doble on presentarà dos tipus d'espectacle molt diferents.

Tots els concerts tindran lloc el pròxim 18 de setembre i, per una banda, The Penguins oferiran el seu espectacle infantil 'Reggae per xics' i a la nit presentaran el seu quart disc que porta el nom de Herois de cartró.

Amb aquesta aposta «versàtil» la Colla Jove pretén establir una jornada en què «música, humor i pedagogia s’agafen la mà per a esdevenir una experiència inoblidable per a totes les edats», segons s'ha detallat des de la mateixa entitat.

Tots els concerts es realitzaran al Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona, el 18 de setembre i les entrades anticipades ja es poden adquirir al portal web www.tarracoticket.cat.

Tots els concerts de La Gresca Lila dels 40

Ballant damunt la Lluna

The Penguins canvien el seu nom per 'Reggae per xics' i oferiran el seu espectacle 'Ballant damunt la Lluna' on transportarà al públic a l'espai viatjant per les estrelles, mitjançant «el combustible dels ritmes jamaicans».

L'espectacle começarà a les set de la tarda i està pensat per a tots els públics i edats, on també hi seran presents els arranjaments de cançons infantils del repertori tradicional infantil.

Herois de Cartró, el quart disc de The Penguins

La segona tongada de concerts comptarà, altra vegada, amb el grup de reggae The Penguins, que a les onze de la nit presentaran el seu quart disc,Herois de Cartró. El grup, format a Sant Feliu de Llobregat per 10 músics, interpreta aquesta vegada el seu disc més personal, cantant per primera vegada en català.

Una Santa Tecla més lila que mai

Aquest concert doble, organitzat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove, és un dels diversos actes del programa de festes de Santa Tecla que també s’emmarquen en la celebració del 40è aniversari de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, una efemèride que l’entitat celebra al llarg del 2020 adaptant-se en tot moment a les recomanacions sanitàries.


Comentaris

envia el comentari