ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Condemnat per robar un cotxe mentre el propietari treia el tiquet de la zona blava a Tarragona

El lladre va fugir a gran velocitat i de manera temerària, fins que va perdre el control del vehicle i es va estavellar al carrer Ixart
Condemnat per robar un cotxe mentre el propietari treia el tiquet de la zona blava a Tarragona | Google Maps

 

 

L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a un any de presó i a la retirada de dos anys del carnet de conduir, a l'acusat de robar un vehicle i conduir temeràriament per la ciutat, fins a estavellar-se contra diversos vehicles segons el Diari de Tarragona. A més a més, el lladre haurà de pagar una multa de prop de 2.000 euros pels danys soferts al cotxe furtat.

 

Els fets es remunten al 17 d'agost del 2014, quan al voltant de les cinc de la tarda, el propietari d'un vehicle acabat d'estacionar al carrer August, va deixar les claus al contacte i les portes obertes mentre treia el tiquet del parquímetre de la zona blava. En pocs segons, el lladre va aprofitar l'ocasió per pujar al cotxe i fugir a tota velocitat.

 

El condemnat va conduir molt temeràriament per la ciutat, estavellant-se primer amb un cotxe familiar on viatjava un matrimoni i el seu fill de tres anys, fugint de nou, arribant a pujar a la vorera i finalment perdent el control del vehicle al carrer Ixart, on es va estavellar amb dos vehicles més abans d'abandonar el cotxe robat.

 

Després d'abandonar el vehicle, l'acusat va intentar fugir a peu, però va ser interceptat per agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat pocs minuts després.

 

 

 

L'acusat va negar els fets davant el jutge

Durant el procés judicial, el lladre va presentar un recurs d'apel·lació assegurant que era impossible que el propietari del vehicle el reconegués quatre anys després, negant a més a més conduir de manera temerària. Tanmateix, a més a més del propietari del vehicle, el judici va comptar amb el testimoni d'un agent de la Guàrdia Urbana, que va poder veure com el lladre sortia del vehicle després de xocar.

 

Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris