Suspenen una conferència mèdica a Tarragona com a «mesura preventiva» contra el coronavirus

El Col·legi de Farmacèutics ha anunciat la decisió per recomanació expressa dels governs català i espanyol

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha confirmat, després de dies de rumors i incertesa, la suspensió definitiva d'una conferència mèdica sobre reumatologia prevista per aquest dijous al vespre com a «mesura preventiva» contra el coronavirus. La decisió respon a les recomanacions que des de la Conselleria de Salut de la Generalitat i el Ministeri de Sanitat estatal han fet explícites en les darreres hores.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les administracions recomanen la suspensió immediata de congressos, jornades, seminaris o cursos que impliquin professionals del món sanitari, i des del COFT han acceptat fil per randa tots els missatges emesos i han decidit aturar la jornada tècnica programada prèviament. També s'ajorna la presentació del calendari formatiu del col·legi per a l'any 2020 i l'acte de reconeixement als membres dels Grups de Treball que se celebra cada any. La nova data resta ara pendent d'anunci i de reprogramació.

"🎵AGENDA: El conegut músic que presentarà el seu darrer disc al Teatret del Serrallo" "🗓 ATENCIÓ: TGN posa data al ple monogràfic sobre el futur de la indústria química"