El CAT celebra la III Jornada Tècnica adreçada als consorciats

Aquest dijous més d’una vintena de consorciats i membres d’empreses concessionàries han participat a la jornada
Imatge de la III Jornada Tècnica que va organitzar el Consorci d'Aigües de Tarragona adreçada als consorciats | cedida
 

Aquest dijous, 28 de novembre, el Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha organitzat la tercera jornada tècnica adreçada als serveis tècnics dels ajuntaments i les indústries que en formen part, a més de les empreses concessionàries d'aigua que hi ha a la demarcació de Tarragona i que gestionen els serveis municipals dels consorciats. Aquesta jornada es va celebrar a les instal·lacions del CAT, i el seu objectiu principal era donar a conèixer el funcionament i la gestió del CAT. 

El Pressupost 2020 va ser el tema central de la trobada on es va parlar sobre temes econòmics 

Durant la jornada, els assumptes que es van tractar van ser estrictament econòmics i es van centrar en el Pressupost de l'any 2020 que va aprovar l'Assemblea General el passat 22 d'octubre. També es va debatre sobre les tarifes que han d'aplicar durant l'any 2020 i sobre el Pla Econòmic i Financer vigent, que va ser el resultat del Pla Estratègic 2018-2021. 

La trobada va començar al voltant de les 10.00 hores del matí amb el Director Gerent del CAT, el senyor Josep Xavier Pujol, que va donar la benvinguda als assistents i va fer una explicació detallada dels Pressupostos de l'any 202. Seguidament, el Director Jurídic i Econòmic, el senyor Jesús Martín, va exposar en detall diversos conceptes relacionats amb les tarifes de l'aigua del CAT. Finalment, la Cap del Departament de Control i Finances, la senyora Sandra Simó, va detallar el Pla Econòmic vigent.

Aquesta jornada va servir per continuar millorant amb el principi de transparència del CAT i a la vegada per resoldre alguns dubtes centrats en aspectes econòmics que tenien alguns dels assistents. Destacar que és el tercer any consecutiu que s'organitza aquesta trobada. 

També et pot interessar:

"🚌 Canvis en la gestió municipals dels autobusos i aparcaments de Tarragona" "⚠IMPORTANT CANVI a TGN per millorar l'accés a la passarel·la del Miracle"