NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

Un cotxe, atrapat sota un pont a Sant Pere i Sant Pau a causa de la pluja

Els fets han tingut lloc poc després de les quatre de la tarda
Imatge d'arxiu de dos cotxes enmig de la caiguda d'un fort aiguat, com els d'aquest migdia a Tarragona. | Catalunya Méteo

 

Aquest dimecres, 10 d'octubre, un cotxe ha quedat atrapat sota un pont de Sant Pere i Sant Pau a causa de la gran acumulació d'aigua de la pluja que ha caigut sobre la ciutat de Tarragona tant aquest mateix dimecres, al migdia, com el vespre d'aquest dimarts, dia 9.

 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, una dotació dels seus equips d'emergències han hagut de sortir per salvar el vehicle, que ha quedat atrapat en un toll de gran profunditat en un pont d'aquest conegut barri del nord de l'interior de la ciutat de Tarragona. Afortundament, a causa d'aquesta incidència no s'han hagut de lamentar ferits i tan sols s'han produït danys materials —els que ha sofert, és clar, el vehicle afectat.

 

Col·lapse de trànsit davant de Sescelades a causa de l'aiguat

Una imatge del desplegament que s'ha fet a Sant Pere i Sant Pau aquesta tarda. | Bombers de la Generalitat

 

Les pluges també han provocat un col·lapse de trànsit a l'avinguda dels Països Catalans del barri de Sant Pere i Sant Pau, on s'han desplaçat diverses unitats d'emergències. A causa de la quantitat d'aigua que baixava pel carrer després de la tempesta que s'ha produït a primera hora de la tarda d'aquest dimecres, 10 d'octubre, ha calgut l'actuació de les autoritats per descongestionar la zona, situada just a davant del Campus Sescelades de la URV.

 

La intensitat de l'aiguat en aquesta zona de la ciutat es pot comprovar en aquest vídeo difós a través de Twitter:

 

24 hores d'aiguats a la ciutat de Tarragona

Les darreres 24 hores han estat realment intenses pel que fa a pluges a Tarragona. Han estat dues tongades —una dimarts al vespre, l'altra dimecres al migdia— que han causat estralls. A la ciutat, els ponts d'accés al Serrallo van quedar colgats d'aigua, així com altres incidències en carrers, sobretot a la Part Baixa de la ciutat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris