NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Cremen dos cotxes i una moto en un pàrquing de Tarragona

L'incident ha succeït a les 3.30 de la matinada en un aparcament privat d'un edifici tarragoní
Els vehicles s'han cremat a l'aparcament de l'edifici número 8 del carrer de Santa Joaquima de Vedruna de Tarragona | Google Maps

 

Aquesta matinada del dimecres 20 de setembre, tres vehicles s'han incendiat en un aparcament privat d'un edifici de Tarragona. A causa d'aquest incident, els Bombers de la Generalitat han actuat per apagar les flames. Un cop extingit l'incendi, s'han revisat els edificis annexos que no hi hagués cap afectació. Tanmateix, no hi ha hagut cap ferit ni s'ha hagut d'evacuar l'edifici.

 

Es cremen dos cotxes i una moto en un pàrquing tarragoní

A dos quarts de quatre de la matinada, els serveis d'emergències han rebut l'avís que hi havia un incendi en un aparcament de la ciutat de Tarragona, segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà. Concretament, els fets han succeït a la planta tres del pàrquing subterrani de l'edifici número 8 del carrer de Santa Joaquima de Vedruna.

 

En aquest sentit, s'estaven incendiant dos cotxes i una moto i, de resultes de l'incident, els Bombers han enviat vuit dotacions per treballar per apagar les flames que hi havia. D'altra banda, no se saben els motius de l'incendi dels vehicles. A les sis de la matinada, els bombers han donat per extingit l'incendi i han començat a revisar la zona.

 

Tanmateix, no hi ha hagut cap ferit en l'incident i només hi ha hagut danys materials en cremar-se els vehicles. A més, fins que no s'ha confirmat que no hi havia fum dins el pàrquing, a més de revisar tots els blocs que donen accés a l'aparcament de l'edifici, no s'han retirat del lloc de l'incendi.

 

S'incendia un descampat del polígon de Riu Clar

El passat dissabte, 15 de setembre, cinc dotacions dels Bombers van treballar per apagar les flames d'un incendi al polígon Riu Clar de Tarragona. En aquest sentit, s'estava cremant un descampat amb horts i el foc va cremar una zona de canyes i algunes  barraques ubicades en aquest punt. Cap a les dues del migdia, es va donar per estabilitzat l'incendi. Tanmateix, no va resultar ferida cap persona i tampoc va afectar el trànsit, tot i estar molt pròxim a la carretera.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris