Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El creuer privat més gran del món passa per Tarragona

El vaixell ha ondejat les aigües tarragonines mentre feia parada en el seu trasllat de Cadis a Barcelona
Imatge del creuer privat més gran del món | The World

 

Es tracta del creuer privat més gran del món i s'ha pogut veure des de Tarragona aquest dilluns i dimarts passat. Es diu The World i és un creuer de luxe al qual els turistes que hi viatgen són els propietaris de les cabines. En total té 165 cabines i pot albergar unes 200 persones. Passar una nit a una habitació pot costar al voltant de 10.000 euros i comprar-la més de set milions. El vaixell compta amb estudis, estudis residència d'una, dues o fins a tres habitacions. Totes, cabines de màxim luxe.

 

El creuer privat més gran del món fa parada a Tarragona

Tot i que no ha atracat al Port el creuer ha fet parada a aigües tarragonines durant aquest dilluns i dimarts. Ha sigut mentre duia a terme el seu viatge des de Cadis i fins a Barcelona. El vaixell es podia veure des del Balcó del Mediterrani, aigües endins. Els viatgers a bord del vaixell han pogut visitar diversos espais del territori a través d'una llanxa que els connectava des del vaixell fins a la costa.

 

L'entrada del vaixell | The World

 

Es tracta d'un vaixell privat de luxe. No és el creuer més gran del món però sí que és el creuer privat més gran i a més compta amb uns serveis i unes comoditats espectaculars. De fet, disposa de 250 membres de tripulació, per un total de 200 passatgers i a més de les cabines de luxe compta amb espais compartits com restaurants, diverses piscines, camps de golf o tenis.

 

El vaixell té una pista de tenis | The World

 

Cada cabina a més compta amb moltes comoditats i amb un gran disseny. Sofàs, quadres, zones de relaxament i descans i la zona de dormitori. El vaixell ha fet aquest 2018 un recorregut per tot el món, començat per Estats Units, passant pel nord d'Europa, i parant ara a les costes del Mediterrani. Té previst viatjar cap a Àfrica els mesos d'octubre i desembre. L'itinerari es pot consultar a la seva pàgina web.

 

Incorpora cabines de luxe | The World

 

Comentaris