NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El creuer privat més gran del món passa per Tarragona

El vaixell ha ondejat les aigües tarragonines mentre feia parada en el seu trasllat de Cadis a Barcelona
Imatge del creuer privat més gran del món | The World

 

Es tracta del creuer privat més gran del món i s'ha pogut veure des de Tarragona aquest dilluns i dimarts passat. Es diu The World i és un creuer de luxe al qual els turistes que hi viatgen són els propietaris de les cabines. En total té 165 cabines i pot albergar unes 200 persones. Passar una nit a una habitació pot costar al voltant de 10.000 euros i comprar-la més de set milions. El vaixell compta amb estudis, estudis residència d'una, dues o fins a tres habitacions. Totes, cabines de màxim luxe.

 

El creuer privat més gran del món fa parada a Tarragona

Tot i que no ha atracat al Port el creuer ha fet parada a aigües tarragonines durant aquest dilluns i dimarts. Ha sigut mentre duia a terme el seu viatge des de Cadis i fins a Barcelona. El vaixell es podia veure des del Balcó del Mediterrani, aigües endins. Els viatgers a bord del vaixell han pogut visitar diversos espais del territori a través d'una llanxa que els connectava des del vaixell fins a la costa.

 

L'entrada del vaixell | The World

 

Es tracta d'un vaixell privat de luxe. No és el creuer més gran del món però sí que és el creuer privat més gran i a més compta amb uns serveis i unes comoditats espectaculars. De fet, disposa de 250 membres de tripulació, per un total de 200 passatgers i a més de les cabines de luxe compta amb espais compartits com restaurants, diverses piscines, camps de golf o tenis.

 

El vaixell té una pista de tenis | The World

 

Cada cabina a més compta amb moltes comoditats i amb un gran disseny. Sofàs, quadres, zones de relaxament i descans i la zona de dormitori. El vaixell ha fet aquest 2018 un recorregut per tot el món, començat per Estats Units, passant pel nord d'Europa, i parant ara a les costes del Mediterrani. Té previst viatjar cap a Àfrica els mesos d'octubre i desembre. L'itinerari es pot consultar a la seva pàgina web.

 

Incorpora cabines de luxe | The World

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris