NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Cristina Guzmán, número 2 del PDECat de Tarragona, dubta si continuar en política

Dídac Nadal, portaveu del grup municipal del PDECat, ha declarat que «confio en la Cristina al 100% i la vull quan més a prop, millor»
Cristina Guzmán, a l'esquerra de la imatge, acompanyada per Albert Puñet, Dídac Nadal i Irene Mallol | Toni Cabanillas.

 

Queden 9 mesos per les eleccions municipals de l'any vinent que definiran els nous plenaris municipals dels diferents ajuntaments de Tarragona. A Tarragona ciutat, com passa a altres indrets, comença el ball de noms. Dídac Nadal serà el cap de llista del PDECat o de la Crida, encara no han decidit sota quin format es presentaran, però d'ell cap avall falten 26 noms per completar una llista electoral.

 

Qui va ser número 2 de la formació independentista l'any 2015, com a escudera de l'enyorat Albert Abelló, Cristina Guzmán, té dubtes sobre si continuar o no en política. En declaracions a TarragonaDigital, Guzmán ha explicat que «he de fer una valoració de caràcter personal sobre si continuo o no. Haig de parlar-ho amb la família i posar sobre la taula molts aspectes a valorar. A mi la meva feina m'agrada molt».

 

La regidora del PDECat també ha expressat una certa «decepció perquè des de l'oposició denuncies molt però pots fer molt poc, ja que no depèn de tu res». Cristina Guzmán també ha afegit que «encara he de parlar amb en Dídac, tinc pendent una conversa amb ell i saber si compten amb mi o no».  Guzmán ha remarcat que «m'imagino que la meva situació és molt semblant a la d'altres regidors dels altres grups polítics». 

 

Per la seva banda, Dídac Nadal, portaveu del grup municipal del PDECat a l'ajuntament de Tarragona, ha respost a TarragonaDigital assegurant que «confio en ella al 100% i la vull el més a prop possible». 

 

Les primàries del PDECat de Tarragona

El passat mes de maig, el PDECat de Tarragona va celebrar primàries per tal que els seus associats i associades poguessin triar el cap de llista de la formació a les eleccions municipals de l'any 2019. Jordi Sendra, un veterà polític convergent de l'època de Nadal pare, que va ser regidor a l'ajuntament, senador per Tarragona a Madrid i diputat al Parlament de Catalunya, s'enfrontava a Dídac Nadal, qui havia agafat el relleu al capdavant del grup municipal del PDECat després del traspàs d'Albert Abelló.

 

Al final només va arribar una sola llista al procés de primàries, ja que dos dies abans de dur-se a terme, Sendra va retira la seva candidatura en una carta als associats i associades en la qual es va definir de la següent manera: «Tots em coneixeu. Sóc un servidor públic del PDECat, enamorat de Tarragona i Catalunya». El cap de llista del PDECat a Tarragona serà Dídac Nadal i, segons paraules seves,«sóc la font autoritzada per parlar de la meva llista». 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris