Cs sol·licita una Junta de Portaveus «urgent» per avaluar els danys a Tarragona

El portaveu del grup, Rubén Viñuales, proposa «estudiar mesures preventives de seguretat que impedeixin que es repeteixin episodis de violència»
Imatges dels aldarulls i càrregues a Tarragona durant la nit del dimecres. | Àngel Ullate

El grup municipal de Cs a Tarragona ha sol·licitat una Junta de Portaveus «urgent» per avaluar els danys de la ciutat. El portaveu de la formació, Rubén Viñuales, ha proposat també «estudiar mesures preventives de seguretat que impedeixin que es repeteixin episodis de violència», després d'una setmana d'aldarulls i càrregues policials a la ciutat. Segons Viñuales, cal «incrementar» les patrulles de la Guàrdia Urbana i «facilitar» la col·laboració entre els cossos de seguretat per a salvaguardar la integritat dels edificis i espais emblemàtics. 

Viñuales demana una Junta de Portaveus «urgent»

El portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales, ha sol·licitat aquest dilluns una Junta de Portaveus «urgent» a l'Ajuntament. El motiu, avaluar els danys causats pels «episodis de violència» d'aquesta setmana. «Els tarragonins necessiten sentir-se segurs i deixar de presenciar diàriament escenes com la crema de contenidors, el llançament de material urbà contra els cossos de seguretat o fins i tot explosions», ha dit Viñuales. 

D'altra banda, ha proposat «incrementar les patrulles de la Guàrdia Urbana i facilitar la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat en la mesura que sigui possible, per a salvaguardar la integritat d'espais públics i edificis emblemàtics en situacions d'emergència i de seguretat». Així doncs, ha demanat la formació d'un «gabinet de crisi» format per representants dels grups municipals, cossos de seguretat, protecció civil, federacions de veïns i entitats més destacades de la ciutat. 

També et pot interessar: 

"❗ «Y a los CDR 'darles' palos», la carta d'una nena de 12 anys a la Guàrdia Civil a TGN" "❗🗑 Tarragona puja un 11,6% la taxa de la brossa"