Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Hora i mitja de cua per fer-se la targeta del bus a l'estació de Tarragona

L'EMT no reforça els punts d'atenció al client malgrat aquest pic de demanda
La cua era visible des de l'exterior de l'estació, a la plaça de la Imperial Tàrraco. | TarragonaDigital.com

 

Des de la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona, aquest dimecres, 12 de setembre al matí, es podia observar una llarguíssima cua fins a l'interior de l'estació d'autobusos. L'escena es repeteix cada dia en aquest tram del mes de setembre, en una situació habitual ja en els darrers anys. Són desenes de persones que fan més d'una hora i mitja de cua per poder fer-se o renovar-se la targeta d'abonament als autobusos de l'EMT o de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona. La gestió la centralitza, però, l'EMT.

 

Indignació per l'hora i mitja de cua per fer o renovar la targeta del bus

«Fa més d'una hora que espero per venir a fer l'abonament d'estudiant per al meu fill», explica, indignada, la tarragonina Erika Leiva, una de les clientes que espera impacientment a la cua. Mohamed Boudallouz, un jove estudiant que ve d'Altafulla, també es mostra molt enfadat. «A les vuit del matí ja hi havia cua, he anat a classe, he tornat i encara era pitjor... i tot, per recarregar la meva targeta, que és un segon de feina», es queixa a TarragonaDigital.com. També Robert Mola, un estudiant que ve des de Camarles, es mostrava desesperat després de molta estona de cua. «Crec que aquests dies haurien de reforçar el servei d'atenció al client... l'any passat em vaig trobar en la mateixa situació i ho haurien de preveure», ha exigit Mola.

 

El cert és que la imatge d'enguany, amb desenes de persones a la cua, es repeteix cada any, en aquestes dates del mes de setembre. Només dues treballadores atenen les sol·licituds dels clients al centre situat a l'estació d'autobusos de Tarragona. Des de l'EMT, expliquen que tenen una persona més al punt d'informació de l'estació, i dos punts d'atenció més al carrer de Soler, més desconegut, i cap on intenten derivar més usuaris. «És el personal habitual de tot l'any, ara ningú agafa vacances perquè hi ha molta feina», expliquen, preguntats sobre si reforcen el personal en aquesta època de l'any, cosa que neguen.

 

Des de l'EMT també apunten que el fet d'haver d'informar els usuaris sobre la varietat d'opcions de què disposen relentitza les cues. És per aquest motiu que, asseguren, també hi ha personal que informa els clients mentre esperen, perquè sàpiguen quin abonament adquiriran i no es perdi tant de temps als taulells. També intenten que al llarg de l'estiu es renovin les targetes del Club dels Tarraconins —destinades al públic infantil—, per reduir la demanda al setembre. «No hi podem fer res més», asseguren des de l'EMT.

 

A mig matí d'aquest dimecres, la cua de persones per fer-se l'abonament era important. | TarragonaDigital.com

 

Només dos treballadors atenen al públic a l'estació de bus de Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris