Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La CUP denuncia la precarietat del Teatre Metropol

Calor sufocant, brutícia acumulada o males olors; els cupaires demanen a l'Ajuntament que tingui més cura de l'espai
Teatre Metropol de Tarragona | Cedida

 

El grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Tarragona ha pogut accedir a diverses queixes relacionades amb les condicions que el Teatre Metropol, situat al centre de la ciutat, està oferint en els seus espectacles.

 

Entre altres, tant les persones usuàries del teatre com les que hi treballen han de suportar unes condicions que són conseqüència de la falta de control per part de l'Ajuntament, ja que n'és el propietari i se n'ha de fer cura.

Nul·la climatització del teatre

Per una banda, tant a l'estiu com fins i tot a l'hivern, es pateix calor o fred, respectivament, a causa de la nul·la climatització de l'edifici. Justament, aquest detall és el que va haver de patir tothom durant el Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT): una calor sufocant que, malauradament, no és una situació nova.

 

Segons explica la CUP, el passat mes de Juliol, precisament, el Teatre Metropol va acollir un festival de final de curs d'una escola de dansa de la ciutat i l'ambient era tan insuportable que, fins i tot, part del públic va exigir fulls de reclamacions per a queixar-se de la calor patida. A més a més, durant l'estiu anterior, les altes temperatures van provocar marejos, alguns desmais i vòmits.

 

 

Plagues al Metropol

D'altra banda, la formació independentista també denuncia que té constància de l'existència de plagues parasitàries a l'edifici i, tenint en compte que es tracta d'un equipament públic, és un fet molt preocupant que involucra la salut pública.

 

Aquestes plagues són fruit de la brutícia que s'ha anat acumulant al terrat de l'edifici, incloent-hi excrements d'animals i coloms morts, i que ningú se n'ha fet càrrec. Tota aquesta brutícia provoca que, pels pisos de l'edifici del Metropol, que també són propietat municipal, s'hi escampi una olor insuportable que, sobretot, pateixen els treballadors.

 

La CUP exigeix solucions immediates al govern de Ballesteros

La CUP qualifica d’inadmissible la gestió d'aquesta situació per part de l'equip de Ballesteros i, a més a més, considera poc ètic que el personal hagi de fer la seva feina en aquestes condicions tan lamentables, sobretot tenint en compte que aquest és un edifici modernista i molt emblemàtic de la ciutat de Tarragona.

 

Per tot plegat, la CUP exigeix solucions immediates perquè tothom pugui gaudir de l'oferta cultural del Teatre Metropol en condicions dignes.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris