Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

ÚLTIMA HORA

Els actes de Santa Tecla a Tarragona, pendents del temps

El món dels bolets i el ioga, els cursos amb més èxit als centres cívics de Tarragona

Les preinscripcions als cursos de per la Xarxa de Centres Cívics estan obertes del 13 al 20 de setembre i durant les primeres dues hores es van rebre 600 sol·licituds
Imatge d'arxiu de la ciutat de Tarragona | Cedida

 

Des del passat dijous 13 de setembre, les inscripcions a les activitats oferides per la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona estan obertes i, en qüestió d'un parell d'hores, es van rebre més de 600 preinscripcions a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Tarragona. Els cursos que més han triomfat per aquesta temporada de tardor 2018 i que a hores d'ara ja tenen llista d'espera són els cursos «El món dels bolets» i el de Ioga, tant el grup A com el B.

 

Les activitats s'ofereixen durant tot el curs, d'octubre a juny, però la programació s'organitza en dues temporades: la de tardor, entre octubre i desembre, i la d'hivern–primavera, des del mes de febrer fins al juny. La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona té un ampli ventall de cursos format per activitats culturals, socials i d'oci, a més a més d'idiomes, dansa, cuina o fotografia, entre d'altres.

 

Inscripcions obertes pels Centres Cívics de Tarragona

Per tal de poder-se inscriure cal fer-ho a través de la pàgina web, seleccionant el centre cívic on es vol realitzar alguna activitat o la temàtica desitjada: activitats infantils i familiars, fotografia digital, expressió artística, salut i benestar, ecologia i sostenibilitat, sortides, fes-t'ho tu mateix, aules de dinamització informàtica: cívics lab, idiomes o cuina i gastronomia. 

 

Un cop escollit el curs desitjat, cal omplir tots els camps demanats i confirmar la preinscripció, a més és recomanable guardar una còpia del document. Les sol·licituds es tramitaran un cop l'activitat arribi al nombre mínim de participants necessaris i es podrà procedir al pagament, que aquest any ha patit un petit canvi en el sistema.

 

Cal tenir en compte que les places són de caràcter nominal i, si no es pot assistir al curs, cal avisar perquè la plaça sigui assignada a la següent persona que està en la llista d'espera. Però fins a final de mes, el dia 30 de setembre, no es tancaran les preinscripcions, per tant encara hi ha l'oportunitat de gaudir de tallers en família, cursos de fotografia, tallers de pintura, o de les novetats sobre com explicar contes o aprendre jocs d'olfacte i vincle amb els gossos.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris