Li roben la moto a Tarragona i demana ajuda a les xarxes socials per recuperar-la

Els fets haurien succeït aquest dimecres, tres d'abril, al passeig Torroja, número 86, davant el Club Natació Tàrraco
Captura del passeig Torroja de Tarragona on haurien robat la moto a la seva propietària | Google Maps

 

La usuària de xarxes socials Aina Mata ha denunciat, aquest dimecres tres d'abril, el furt de la seva motocicleta. Segons ha explicat Mata, els fets haurien succeït «entre les 13 i les 18 hores, mentre estava treballant. La moto la tenia aparcada al passeig Torroja, just davant del Club Natació Tàrraco». L'afectada ha demanat ajuda pública, a través de les xarxes socials, per tal de recuperar la seva motocicleta.

 

 

Al seu perfil de Facebook Aina Mata ha donat detalls característics de la seva moto, «una Honda 125 cc SH Blanca, amb matrícula 036JHF». També ha lamentat el furt: «hi ha molt poca humanitat pel món. Quan es comet un delicte no es té massa idea de les conseqüències». Mata ha arribat oferir una gratificació a aquell qui la trobi: «si algú la troba, serà recompensat». 

 

 

 

La denúncia d'Aina Mata ha rebut el suport d'altres usuaris de les xarxes, que li han traslladat missatges de suport, «segur que la trobaràs», i també han compartit, públicament, experiències molt semblants: «A mi, l'agost passat em van robar, rebentar i abandonar la meva. No valia la pena arreglar-la...».

 

La moto la van robar quan la tenia aparcada al passeig Torroja, jus davant del Club Natació Tàrraco | Facebook / Aina Mata

 

Els robatoris a vehicles han augmentat un 42% l'any 2018 a Tarragona

Enguany tot apunta que els vehicles, de tota mena, continuen estant al punt de mira de les diferents accions delictives que succeïxen arreu de la ciutat. L'any 2018 a Tarragona es van produir 2.562 robatoris amb força a l'interior de vehicles. L'augment, en comparació amb l'any 2017 ha estat del 42%. 

 

Es tracta del segon fet delictiu més comú a la ciutat, després dels furts en botigues i centres comercials, que arriben als 3.916. Les dades, sorgides arran de la darrera Junta Local de Seguretat on es feia balanç de l'any 2018. En la roda de premsa de balanç d'aquesta trobada entre els màxims responsables de seguretat de la ciutat es va apuntar que la Part Baixa i els aparcaments dissuasius són els punts on més robatoris es produeixen. En un aparcament és on Aina Mata havia deixat la seva motocicleta.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!