ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Demanen presó per retirar 600 euros d’un compte corrent amb un DNI robat a Tarragona

Prèviament, l’acusada havia sostret un collaret d’or a la víctima pel mètode de la falsa abraçada
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

 

La fiscalia demana dos anys i dos mesos de presó per a una lladre multi reincident que va prendre un collaret d’or a una dona i li va robar el DNI per retirar fins a 600 euros del seu compte corrent. Els fets van passar el 12 de juny del 2018 a la ciutat de Tarragona i arribaran pròximament a judici als jutjats penals.

 

Segons l’escrit d’acusació del fiscal, l’acusada es va apropar a una dona que esperava un taxi a tocar de l’avinguda Ramon y Cajal, a la capital del Tarragonès i, sota el pretext que la coneixia, la va abraçar mentre li deia «no te’n recordes de mi, sóc la Maria». En aquest moment, l’acusada es va apoderar d’una cadena i una creu d’or que la víctima duia penjada al coll.

 

 

 

Li roba el DNI de la bossa de mà

Després d’aconseguir la confiança de la víctima, l’acusada va acompanyar-la al centre de salut on anava i va aconseguir que li deixés portar la bossa de mà, d’on li va prendre el DNI.

 

El mateix dia se’n va anar a una entitat bancària i, després de presentar la documentació de la víctima, va obtenir un reintegrament de 200 euros per finestreta. La dona va fer el mateix els dies 13 i 16 de juny, amb la qual cosa va sumar una estafa de 600 euros.

 

Condemnada a presó per furt

L’acusada acumula diversos antecedents per fets similars. En concret, un jutjat de Vilanova i la Geltrú, al Garraf, la va condemnar a un any de presó per un delicte de furt el novembre del 2016, i un jutjat de Barcelona va suspendre-li una pena de dos anys de presó —durant cinc anys— per uns fets del gener del 2017.

 

Un altre jutjat de Vilanova la va condemnar per furt a mig any de presó.

 

 

També et pot interessar:

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!