GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Denunciat per negar-se a donar les dades després de tenir un accident a Tarragona

També s'ha detingut un home per donar dues empentes a un agent de la Guàrdia Urbana
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert diligències penals a un conductor de 50 anys després que es negués a donar les seves dades després de veure’s implicat en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc diumenge passat, 25 de novembre, a les onze de la nit, quan un conductor va donar l’avís a la Guàrdia Urbana. Els va explicar que havia xocat contra un altre cotxe, el conductor del qual no es va voler aturar per arreglar els papers de l’assegurança.

 

Així doncs, la Guàrdia Urbana va localitzar el presumpte infractor al carrer d’Higini Anglès, el van fer aturar i li van demanar la documentació. En revisar-la, van comprovar que el conductor tenia pendent la retirada del permís de conduir per sentència penal. Els agents de la Guàrdia Urbana també li van fer una prova d’alcoholèmia, en la qual va donar positiu penal.

 

Detingut per donar dues empentes a un agent de la Guàrdia Urbana

D’altra banda, la Guàrdia Urbana tarragonina va tenir un home la matinada de diumenge passat pels delictes de resistència, desobediència i atemptats a agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada de dissabte a diumenge passat, quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís per part dels veïns que al carrer de Cardenal Cervantes hi havia un grup d’individus cridant i bevent alcohol a la via pública.

 

Fins al lloc s’hi van desplaçar dues patrulles, que van comprovar que hi havia un grup de persones bevent llaunes de cervesa, orinant i embrutant el carrer. Els agents van demanar-los la documentació per identificar-los, però un dels homes va fer cas omís de les reiterades indicacions dels agents per deixar de cridar i beure. Finalment, l’home va acabar donant dues empentes a un dels agents, motiu pel qual va ser detingut oferint resistència.