Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Una càmera de la Part Baixa a Tarragona enxampa uns joves amb una navalla prohibida

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat dos joves més per molèsties i altercats
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Taragona | cedida

 

La matinada de dimecres, 26 de setembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona, s'ha personat al carrer Cartagena de la Part Baixa de la ciutat, en localitzar a través de les càmeres de videovigilància tres individus que actuaven violentament.

 

Al voltant de dos quarts d'una de la matinada els agents han comprovat com un dels individus sacsejava violentament una navalla, un altre colpejava la porta d'un local, i el tercer s'enfilava per la façana d'un dels edificis.

 

D'aquesta manera, tres dotacions de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat al lloc dels fets on han identificat els individus i els han denunciat per molèsties i tinença d'arma prohibida.

 

 

Denunciat per tinença d'un gos de raça perillosa sense llicència

El dimarts 25 de setembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va denunciar un jove de 21 anys per portar un gos de raça perillosa sense llicència. Els agents patrullaven per l'avinguda Catalunya quan van veure un gos de raça perillosa sense morrió; motiu pel qual van anar demanar al propietari la documentació pertinent de l'animal.

 

El jove va ser denunciat en comprovar-se que no tenia la documentació vigent, i el gos va quedar intervingut i dipositat al Centre de Recollida i Acollida d'Animals Municipal de Tarragona.

 

A més a més, dos nois de 17 anys que acompanyaven el propietari de l'animal, van ser denunciats també per tinença de substàncies estupefaents.

 

 

Detinguda per agredir agents de la Guàrdia Urbana a Tarragona

El passat 23 de setembre, el dia de Santa Tecla, una dona de 34 anys va ser detinguda a Tarragona com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

 

Els fets s'haurien produït quan els agents de la Guàrdia Urbana haurien intentat evitar el possible atropellament de la dona, que acabava de ser expulsada d'una discoteca de la Rambla Vella de la ciutat. La denunciada hauria reaccionat violentament, motiu pel qual també hauria estat expulsada de la discoteca en qüestió.

 

Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris