Denuncien «carreres de motos» a l'avinguda Roma de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona assegura que la Guàrdia Urbana està assabentada de la situació
Imatge d'arxiu de l'avinguda Roma de Tarragona | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament de Tarragona ha rebut, aquest divendres, cinc de juliol, una alerta veïnal mitjançant les xarxes socials. L'usuari de Twitter @jorangsub ha avisat al consistori que «cada nit abans dels focs artificials i després, l'avinguda Roma, es converteix en una pista de carreres per a motos de gran cilindrada. Grans velocitats, i soroll d'acceleració quan estan parats en semàfor».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, també ha posat l'accent en el fet que «cada nit, al voltant de les dotze, hi ha motos que van a gran velocitat i amb gran soroll, per aquesta avinguda direcció València, sortint de Tarragona». La circulació a altes velocitats per aquest tram de la ciutat és un fet conegut, i patit, per veïns i veïnes de la zona, sobretot les nits de cap de setmana quan és habitual escoltar, des dels domicilis particulars, fortes accelerades de diferents vehicles a altes hores de la nit. 

 

El consistori ha reconegut la situació assegurant que «la Guàrdia Urbana de Tarragona en té coneixement» i recomanant que «contacteu directament amb la Urbana mentre s'estiguin produint les infraccions». 

 

 

Dos detinguts a la plaça dels Infants

No és l'únic fet irregular que ha succeït a la ciutat de Tarragona aquesta setmana. Aquest dijous, quatre de juliol, de matinada, la policia local tarragonina detenia a dos joves com a presumptes autors de robatori amb força a l'interior de vehicle a Tarragona. Els agents han estat alertats per un veí que havia vist els fets.

 

D'altra banda, aquestes darreres hores el músic tarragoní, Jordi Vendrell, ha denunciat, a través de TarragonaDigital, que ha patit un robatori amb força del seu vehicle aquesta passada nit. Segons ha explicat Vendrell, «em van trencar la finestreta del davant per no fer soroll i s'ho han emportat tot: un baix personalitzat i exclusiu i material electrònic i musical per valor d'uns 4.000 euros».