Denuncien la falta de papereres a la plaça Corsini de Tarragona

L'Associació de Veïns Tarragona Centre ha posat caixes de cartó en diversos punts de la plaça tarragonina reivindicant aquest fet
L'Associació de Veïns Tarragona Centre va posar caixes de cartó per la falta de papereres a Corsini | @AVTgnCentre

 

La manca de papereres a la plaça Corsini de Tarragona ha portat a l'Associació de Veïns Tarragona Centre a realitzar una acció reivindicativa per aquest fet. Fa temps que estan denunciant la falta de papereres en aquesta plaça tarragonina i, aquest dissabte, han posat diversos recipients de cartó per tota la zona de Corsini perquè la gent tingui un lloc on tirar la brossa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!
Amb l'etiqueta #volempapereresaCorsini estan reivindicant aquesta acció a les xarxes socials | @gonzas_g

 

Durant el migdia d'aquest dissabte, 15 de desembre, l'AV Tarragona Centre ha posat en diversos punts de la plaça Corsini de Tarragona caixes de cartó a forma de papereres amb el missatge «Paperera cedida per cortesia de l'Associació de Veïns Tarragona Centre», reivindicant la necessitat de posar papereres a la plaça.

En poques hores, a més, s'ha demostrat la necessitat de les papereres, ja que s'han omplert de brossa. Així doncs, des de l'associació demanant a l'Ajuntament de Tarragona que «posin fil a l'agulla» per acabar amb aquesta necessitat en aquest punt de la ciutat.

Amb l'etiqueta #volempapereresaCorsini, l'AV Tarragona Centre ha fet aquesta reivindicació, ja que és «una necessitat dels tarragonins i tarragonines», que ara no s'està oferint a la plaça Corsini.

A la plaça Corsini de Tarragona no hi ha papereres i l'AV Tarragona Centre n'ha posat de cartó | @gonzas_g

 

"Els infants tarragonins pengen els seus missatges a l’Arbre dels Desitjos" "ATENCIÓ: Detenen a Tarragona un dels responsables d'una web neonazi"