Denuncien que surten insectes dels seients d'un autobús urbà de Tarragona

Una usuària protesta a TarragonaDigital per «la manca d'higiene als transports públics» de la ciutat
Els polèmics insectes, en un seient de la línia 6 d'autobusos urbans de Tarragona | Cedida
 

Un seguit d'insectes que surten d'un seient d'un autobús urbà de Tarragona. Aquesta és la denúncia que fa una usuària, lectora de TarragonaDigital.com, a través d'un imatge presa per ella mateixa aquest passat dijous, 11 de juliol, en un autobús de la línia d'autobusos número 6 que connecta el barri de Campclar amb el de Sant Pere i Sant Pau, passant pel centre de la ciutat. L'afectada demana «més higiene als transports públics de Tarragona» i es pregunta si «els seients de tela poden ser substituïts per seients de plàstic» per evitar que s'originin situacions com aquesta.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

«És una situació que fa fàstic i dona molt mala imatge a l'empresa», lamenta en referència a l'Empresa Municipal de Transports (EMT) que gestiona el servei d'autobusos urbans a la ciutat.

Les paneroles, el mal endèmic dels mil maldecaps a Tarragona

Les plagues d'insectes a la ciutat són un mal endèmic que s'allarga des de fa molts anys, i els plans de xoc per cercar-hi solucions són un mantra habitual des de fa anys: paneroles, rates... recentment, el passat mes de març, ja va produir-se un cas sonat quan les paneroles van infestar el Pla de la Seu de Tarragona, als peus de la catedral, i l'empresa municipal Ematsa va haver de reaccionar amb rapidesa en diverses actuacions consecutives.

A finals de l'any 2018, quan encara era regidor a l'oposició, l'ara alcalde Pau Ricomà ja va demanar a l'anterior govern socialista «un pla de xoc contra la brutícia a la ciutat» que dotés els pressupostos d'enguany d'una partida de 700.000 euros per treballar en aquest aspecte des de la plaça de la Font. El portaveu d'Esquerra Republicana denunciava de forma pública la «sensació de desencís que es viu a Tarragona: sensació que es basa en la brutícia, en les plagues i en l'incivisme».

"‼ TGN: Novetats importants sobre la possible entrada de la CUP al govern" "El Teatret del Serrallo de TGN reviu la 2a Guerra Mundial a través de música i lectura"