NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Despreniment en un edifici de l'avinguda de Prat de la Riba de Tarragona

Els fets s'han produït poc abans de les dotze del migdia d'aquest dilluns
Els Bombers de la Generalitat, en una actuació a l'avinguda d'Andorra de Tarragona ara fa unes setmanes, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

Una petita part de la façana d'un edifici de l'avinguda de Prat de la Riba de Tarragona s'ha desprès aquest dilluns, 27 d'agost. Els fets s'han produït quan faltaven pocs minuts per a un quart d'una del migdia. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís procedent de la Guàrdia Urbana de Tarragona alertant que un fragment de la façana del número 26 d'aquesta cèntrica avinguda havia caigut a la via pública, afortunadament sense causar ferits.

 

Un despreniment a l'avinguda de Prat de la Riba, el segon en quatre dies

Els Bombers de la Generalitat s'hi han desplaçat ràpidament amb una dotació d'allò més vistosa: han hagut de desplegar l'escala atès que el despreniment procedia del vuitè pis d'aquest edifici. Després d'analitzar la situació i de revisar l'estat de la façana han dut a terme les tasques de sanejament necessàries per evitar que es produeixin altres situacions de perill.

 

Casualment, aquesta no és la primera tasca de sanejament per despreniments que els Bombers de la Generalitat han d'atendre, en molt pocs dies, en aquest carrer. Tot just el passat divendres al vespre, pocs minuts abans de les set de la tarda, una dotació de Bombers es va traslladar fins a l'edifici del número 21 d'aquesta via, a molt pocs metres d'on avui ha tingut lloc el despreniment,

 

Un veí havia avisat el cos de Bombers del mal estat d'aquesta façana, i més concretament, d'un balcó que es trobava en situació de perill. Analitzada la situació, els Bombers també van completar els treballs necessaris per tal de sanejar aquesta estructura i, sense més contratemps, van resoldre la tasca.

 

Finalment, aquest mateix dilluns, 27 d'agost, en plena matinada, una altra doctació del cos de Bombers de la Generalitat ha treballat per resoldre un altre despreniment de façana. Concretament, els fets han tingut lloc al número 16 del carrer Reial, quan diversos veïns han advertit del mal estat d'una balconada situada en aquest edifici. No hi ha hagut ferits i, resolta la incidència, els Bombers han posat punt final a la seva tasca sense problemes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris